nálunk jég is volt, meg felhőszakadás, most iszappakolás van! :) Húú, a délelőtti betonozásomat megsem néztem..., a juta zsákot tettem rá, az most úgysem kell. :))
Továbbra is elég mesterségesnek látom ezt az időszakos öntéseket. Ha holnap folytatják, veszek még, de lassan pattannunk kellene a pingvin zsíros pocakjáról.
Véleményem szerint az osztalék elmaradását kompenzálta volna annak felhasználása , a beruházás előterjesztése és az éves eredményre gyakorolt hatása . Minimális elmozdulás történt volna, de lehet pozitív irányba!
Miről kommunikáljon, azt kellett volna mondani, hogy van egy ilyen javaslat, de úgy sem szavazzuk meg. Mi ez óvoda, honnan jöttök.Majd a közgyűlésen beszélnek, de az sem biztos, hogy konkrétumot fognak mondani.
Azt gondolja át mindenki, hogy mi lett volna, ha a cég vezetés a múlt hét csütörtöki bejelentés után elkezdett volna partnerként kommunikálni bármit is, helyette egy hét sunnyogás van, hallgatás, csend. Ez olyan csend aminek hangja van. Ez mindent elmond: ha nem lesz osztalék arról is, ha lesz arról is, mert akkor tényleg megvezették a befektetőket.
azt gondolja át mindenki, hogy mi lett volna, ha nincs ez a részvényesi javaslat és csak a közgyűlési jegyzőkönyvből tudja meg mindenki, hogy nem lesz osztalék - mennyi lett volna ebben az esetben a közgyűlés előtti legmagasabb árfolyam? és mennyi lenne a közgyűlés utáni legalacsonyabb árfolyam?
szvsz lehet, hogy ezt szerették volna elkerülni
de persze én csak egy kis speki vagyok, aki ül az erdő szélén és hü**eségeket beszél
Meglehetősen hullámzik a hozzászólók kedélyállapota :) én arra hajlok, " a végén mindenki jól fog járni:)", lehet hogy 1-2 éven belül, vagy hamarabb, aki nem tud várni szálljon ki és maradjanak a pozitívan gondolkodók. Jönnek az amerikai befektetések stb...süt a nap, mi bajunk lehet :))
Appeninn Holding Nyrt.