Én épp ma reggel gondolkoztam rajta munkába menet hogy most már elég sok db van rakni kéne be valami stopot nehogy valami tréfa jöjjön.... Hát beütött a ménkű ennek fele se tréfa ...
Szerintem Farkas is adta ma...tuti mindenki...én is adtam volna ha nem a játszótéren vagyok a fiammal...mert NINCS OVI!!!! ITT VAGYOK EGÉSZ ÉVBEN BAZDMEG...A GÉP ELŐTT...ERRE MIKOR KELL EZT??? MIKOR???
Ha akarnak adni a szegényeknek, tőled meg tőlem lehet pl. elvenni meg a Tokától, FF és társaitól. Ami kint van külföldön azt nem tudod visszaszerezni. A perek amire lefolynak az évek, még akár évtized is lehet.
https://invst.ly/1a1ycd Tegnaptól mára nem lett ez a papír több mint 200Ft-al rosszabb az biztos. Itt valami más van a háttérben, de sajnos a következő megálló 700-nál van. Remélem nem jut oda, de nem árt óvatosnak lenni. Ma jó lenne 800 felett zárni és jövő héten vissza 900 fölé. Majd meglátjuk.
Ha jön a Tisza, kínkeserves 5-10 évre számítok, ha rendbe akarják rakni az egészségügyet, az oktatást, a közlekedést stb. Nyugdíjról meg mindenféle ígérgetésekről nem is beszélek. Mindenkinek jó lesz, ilyen nincs!
A tulajdonost forró szurokban kellene megfürdetni húsvét alkalmából! Nem értem, hogy erre a közzétételre mi szükség volt. A közgyűlés vagy megszavazta volna vagy nem, ennyi. Mivel a SZIT miatt biztosan elő kellett vezetni az osztalékot! Magyarul szólva ez egy nagy patkányság, ilyet felelősségteljes vezetô nem tehet, ez a legalja, ennek az adócsalónak már régen a börtönben kellene ülnie.
Appeninn Holding Nyrt.