Hát elég agresszív maga ..most jon a jo fundás papirok ideje.Azt sajnálom, hogy sok pénz egett itt el, s még nincs vége.Én nem vagyok agresszív, kedves ember vagyok, áldást kérek önre s iszom az egészségére.
Az bazdmeg te lélektelen szarházi, hogy akinek ebben van a becsületes pénze azzal nem kitoltak, hanem kibasztak. Undorító módon! + jövőhéten megint pánik eladás várható szerintem, még nincsen az alján. Te is egy szar háci vagy, remélem vettél mások kárán. Biztos Appos vagy.
Ez elég manipulatív húzás volt, nem túl elegáns. Bizalom vesztés pipa. Csak remélni tudom, hogy maguknak jóárasítanak, hogy aztán mégis legyen osztalék. Renkívül dühítő ami idén a magyar kis papírok körül zajlik...
Annak milyen jelentősége van, hogy húsvét előtt tették? ("a húsvét miatt akik elutaztak, családoznak kutya nem nézi a BÉTet amikor csak az APP volt zöldben kb. erre ma tessék.") Akkor lehet, hogy épp a feltámadást akarják később aposztrofálni? :-) :-) :-)
Na, meg is érkezett az említett bizonytalanság és fokozott volatilitás. Ergo, a góré szerint most jó beszálló van... Az lenne az igazi, ha nyomnának jövő héten egy Trumposat, hogy más már megvette a kinézett ingatlant (legalábbis feltételezem, hogy van ilyen) és mégis inkább legyen osztalék.
Appeninn Holding Nyrt.