Basszus ,ha tudnád ki az 😃 Anno 2017-18-as időszakban egyike volt aki a legtöbbet szakított a tőzsdén néhány millióból több 100 milliót. Akkor igen aktív volt itt, de már évek óta hanyagolja a fórumot.
Ezzel énis így vagyok... Két nap alatt eltüntette egy év nyereségét ez a majom, hullottak a certik mint a legyek. Persze én hibám is, aki certizik az így jár. De ez egy narancssárga rohadék akkor is
Na én biztos nem 😃 Majd pénteken, vagy jövő héten megint 900 alatt! Elismerem nem egyszerű úgy táncolni, ahogy ez az amcsi bohóc fütyül!! Persze lehet ülni a seggünkön is várva a csodát, de én 1-2 milla játtszós pénzzel lehajolok 80-100 ezer forintért is hetente, ebben a zűrzavaros időszakban.
Semmi baj, majd holnap visszaveszitek 1000 Ft fölött.Valószínűleg megint réssel nyit fölfelé.Üdvözlöm azt a pancsert, aki reggel 890-ig nyomta le, remélem nézi majd mi fog történni.:)
Persze hogy tudatosan csinálja! Holnapután meg bejelentik hogy mégsem függeszti fel 90 napra a brutális vámokat. Akkor nyilván megint esni fognak a tőzsdék! Ő és a slepjei így szedik meg magukat dollár milliárdokkal!! Nehogy már egy elnöknek ez legyen a dolga!! Teljesen hiteltelen, fehérgalléros bűnöző!!!
Szerinted az öreg nem tudatosan csinálja? :D Ha így van ha nem egy zseni. Márcsak ezzel is megmutatja, hogy az usa fújja a passzátot. Ebben az egy hétben már leszűrte kik hogyan állnak hozzá, ezt felmérte aztán ez alapján dönt. Ez egy óriási játék. Szarnak szar, sokan szívunk, de aki nyugodt marad az jól járhat. Örülök, hogy a hugyos eltakarodott, már most teljesen más. Nekik az volt a lényeg, hogy a háromvécé-gender-transzok a seregbe és társai. Itt most keményebb lett a levegő is. Egy elnöknek ez a dolga.
Ez az ember nem normális, tényleg egy nárcisztikus pszichopata!! Én is adtam el ma pár ezer darabot. Ismerősöm 28 ezer darabot dobott ki. Gondoltam ebben a zűrzavaros időszakban jobb készpénzbe menekülni, aztán brutális esés esetén bevásárolni. Totális káosz, kiszámíthatatlan most ez az időszak emiatt a bohóc idióta által!! Esküszöm jobb lett volna ha az a hugyos, demens biden maradt volna, vagy az általa delegált fekete picsa!!! Itt ész érvek alapján most nem lehet kereskedni , gyakorlatilag mint a rulett , piros vagy fekete 😟😟
Appeninn Holding Nyrt.