Visszatérve kicsit egy tőzsdei fórum színvonalához, a nagy kérdés innentől a 300 Ft/rv sorsa, hogy milyen beruházásokra tudják fordítani, ami tud 15%-os tőkearányos megtérülést, szvsz ez Lengyelországban lesz. Amennyiben a növekedés a cél, akkor az éves fennmaradó 10%-okból az nem nagyon fog menni, van még 10 millió eur-ért eladó ingatlan, mi lesz vajon a stratégia, álljon be egy 150-160-as osztalékra, vagy legyen egyszer 200? Mert az utóbbi a folyamatos osztalékfizetéssel nem fog menni. Én amúgy a növekedést támogatnám, a 200 2-3 év alatt elérhető lenne, azt pedig tudjuk, hogy akkor milyen árfolyam lenne.
Csak megjegyzem még az előző hozzászólásomhoz, hogy a klubban ezt a várakozásomat paródiáztátok ki, és próbáltatok nevetségessé tenni, többek között te is. De nem haragszom rád, mindenki hibázhat.:)
Jó reggelt! Most látom mi történ tegnap éjszaka. Ennyi közleményt előbb kiszórt a cég, benne az osztalék javaslattal is. Végre! Ezek szerint aki zárás előtt borított a lehető legbénább volt. Üres könyvre rádobni.... Tanácsot nem adok, de mindenki vigyázzon az értékeire! Marikanénik, geribácsik és egyéb klubtagok: lássatok, olvassatok, okuljatok, tanuljatok! Ja és aminek külön örülök még az a személyi jellegű költségek árbevétel arányos leszorítása (költséghatékonyág).
A szerencsén már régen túl vagyunk, mi már hónapok óta tényekről beszélünk, csak én vagy tízszer leírtam, hogy 108 Ft osztalékot várok, hát 120 lett, mert a második félév kicsit jobban sikerült, mint az első félév.
Appeninn Holding Nyrt.