Gratulalok Mindenkinek! Ez a papir jelenleg, ezzel az osztalekkal es ezzel az arral verhetetlen. Nincsen meg egy ugyanilyen papir! Ha vennek 25.000ert otpet az 1db ha vennek 25ert appot az 25 darab... osztalekbol csak minimum 4-5x tobb jon be! Felhivtam az ismeroseim akiknek honapok ota mondom, b.sztak ra, ma mar 2en is mondtak h venni fogjak. 😄 Itt ma atomrobbanasnak kell lennie. Ahogy az egyik mondta: "nincs a "vilagon" meg egy ilyen papir amit ez most csinalni fog". Jo reggelt. Dolok hatra es nezem.
Meg a szigetelés sem jó, régiek az épületek. Ilyen színvonalú az indoklásod. Gondolom a jelentést nem nézted meg, koppra 400 Ft/rv a cash, a közgyűléskor kb 440 lesz. A managementnek azt lesz nehéz indokolnia, hogy miért ne fizessenek ki többet és maradjon beruházásra, mert ők érdekeltek leginkább a növekedésben. A rendelkezésre álló pénz 30%-a sem kerül kifizetésre.
Marika nem kell hinned benne, itt semmi nem kötelező, elég ha mások hisznek benne, már csak ez a hit el fogja vinni 1100-ig a közgyűlésig, és aztán jön csak a hab rá.:)
Azért lássuk be hogy azért ez nem olyan nagy vállalás:) Ha stabil osztalékfizetővé válik akkor a biztos növekedés garantálható. És a likviditás kérdése is megoldódik. Én is hosszú távra tervezem,sőt ott akarok lenni a közgyűlésen is.
Tréfának nagyon jó. De lesz itt még pár meglepetés. Ez csak a kötelező " elvárt osztalék" amit kifizet, semmi meglepetés nincs benne, ezt a törvény írja elő neki. A meglepetés az lesz, amikor majd bejelenti, hogy mibe ruház be, és kijelenti, hogy jövőre kb 140 Ft lesz az elvárt osztalék.:)) Befektetői szempontból a legjobb megoldást választottak, korrekt osztalék, és korrekt növekedés is várható. Én már most kijelentem, hogy ezt a részvényt nem fogom eladni, ha 1500 Ft lesz akkor sem.
Alig tudtam aludni, annyira izgatott lettem. A tegnapi eladó az egyik legnagyobb stratéga lehetett, elérte, hogy talán nem lesz rés és összességében olcsóbban fog majd vásárolni, mintha 900 körül maradt volna az árfolyam.
A Cig-nél egy dolog szaros nekem, az pedig a cash oldal. ugyanannyi volt, mint tavaly, mégis a profit dupla lett. Annó amikor zöldfülű cégvezető voltam, a gazdasági vezetőt kérdeztem az első hónapban, hogy mennyi az eredmény, mit mondjak a tulajdonosoknak. Visszakérdezett, hogy mennyi legyen... Az eredményt elég könnyű mókolni, költségeket beruházásra módosítani, átértékelni stb. Cash-t viszont nem lehet teremteni a kasszába.
Appeninn Holding Nyrt.