erre lehet azért számítani, de én kevés vagyok hozzá! :) Opusnál van még tér felfelé, de hogy miért és meddig húzzák, azt nem lehet kikalkulálni pontosan! Nyilván van fundás háttér a hírtelen menetre! A ta lépni fog, ettől nem tartok! Jelenleg 600 alá is visszanézhet! Ez persze változik majd attól is, hogy meddig megy el felfelé! Ez már nem beszálló övezet, csak hosszú távra... opus rsi ~88-90 Lassan, vagy gyorsan, elkezdenek realizálni és a pénznek forogni kell! Majd kiderül, hova vándoról!
ide is beteszem, amit gondolok, mert mindenkinek szól és nem tudom, ki melyik topikot olvassa :-)
kevés az eladó - mindenki várja a közgyűlési előterjesztéseket - 2024-es év eredménye és javasolt osztalék - 2025. április 4-e - ott aznap nem kevés eladó lesz hirtelen, viszont vevő is lesz bőven - a két oldal a mostaninál egy sokkal magasabb áron fog találkozni egymással
a nagy kérdés a közgyűlés napja, amikor a tulajdonosok döntenek majd - ez 2025. április 25-én lesz
azt, hogy mennyi lesz az osztalék előterjesztés és azt, hogy meg lesz-e szavazva, a bent lévők, már most is tudják
mi egyszerű népek, csak a fenti 2 napon tudjuk majd meg
én az osztalék előterjesztéstől és a megszavazástól függetlenül tartani fogom a teljes pozimat - ha nem szavazzák meg az osztalékot, akkor még bővíteni is fogok, mert ez a papír további növekedésre van ítélve
persze van az az árfolyam, aminél én is kiszállnák, de azt nem hiszem, hogy áprilisban elérjük (1800 körül)
én egyébként 250-300 Ft közötti előterjesztésre számítok - vagy arra, hogy az új projektcégbe betolnak 40M EUR tőkét és valami nagy dolgot durrantanak vele - a 2 verzió között lehet valahol a valóság, ami történni fog - lehet vegyes verzió is
én csak egy kis speki vagyok, aki ül az erdő szélén és hülyeségeket beszél
Ott valami más lehet készülőben, mivel az eredmény alapján kb a helyén lenne. Az első három negyedév alapján idén is egy 60 Ft-os EPS lesz, itt elképzelhető, hogy a minimum 15% osztalékként történő kifizetése egy kicsit combosabb lesz. Ahogy az Appnál, az Opusnál is rengeteg a cash.
Appeninn Holding Nyrt.