AKKO..Tőkeemelés márc 25.-ig.......srv..elotte vagy utánna.is lehetséges., lehet több lépcsős is......kiszámolhato, mekkora es milyen max árfolyamon a közgyűlési határozatokbol...180-as átlag..meghaladta a 320-at. A részvényesek többek között a következőkről döntöttek:
alaptőke-emelés: ennek legmagasabb összege az április 19-én bejegyzett alaptőke legfeljebb 20-szorosa lehet,
saját részvény visszavásárlás: legfeljebb az alaptőke 25%-ának megfelelő mennyiségben.
Papának olyan lehet a holnapi nap mint a jelenesések könyvében a trombita szó… ő már jobban tudja a dátumot mikor jön a Lovas aki pusztulást hoz. Nagyon eszébe véste.👁
A férj megcsalja a feleségét a titkárnőjével, de észreveszi, hogy a nagy szexcsata eredményeképp a vállán egy harapásnyom maradt. Miközben megy hazafelé, azon töpreng, mit mondjon az asszonynak. Belép a lakásba, a kutyájuk szalad felé. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezd birkózni az állattal, majd mutatja a vállát a feleségnek: - Nézd csak, mit csinált velem ez a dög! A felesége széthúzza a blúzát: - Az semmi, nézd meg, az én melleimmel mit művelt!
Országos előrejelzés: szombat estig Az ország nagyjából délnyugati felén erősen felhős vagy borult marad az ég, másutt kevés felhőre, sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A szél többnyire mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között valószínű. Késő estére -2 és +4 fok közé csökken a hőmérséklet.
Gondoltam kapok a Papától.. Hm..ezk szerint Papa is nagy clubb olvasó, pedig nemrég még azt mondta nem az.Vége van Kicsi🤣 ime:A számokat? és ezen csodálkozol? 😃😃 Hát van aki a dátumot sem ismeri, hogy hányadika van, pedig a sz. gép a telefon is is kiírja egyből, de osztja az észt egyfolytában!! pffffúúúúú Meg kell szavazni talán ezt is a clubban? hmmm Csak sajnálni tudom, de tényleg. Ezek már beteges dolgok...!!!!!!!!!
Boldog névnapot az Ignácoknak ! Az Ignác a latin Ignatius név rövidülése. Eredete és jelentése ismeretlen, de kapcsolatba szokták hozni a latin ignis (tűz) szóval. Női párja: Ignácia. Az 1990-es években az Ignác igen ritka név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb férfi név között.
A KÁT a max 500 kW-os erőművekre vonatkozik, és bár nem követtem, de szerintem ma kevesebb mint a piaci ár (28 HUF volt talán 5-6 éve). Szóval szerintem az Alteot ez nem érinti,
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi