Amikor megkérik a farkast, hogy kapja be..HAMM....amugy teljes tévedés, mind a komment mind a válasz rá....s megnyugtatom a kommentelő Úrat,... aki a rajzocskát készítette az ő számára bejött a rajz....de nézzük: Te egy nagyon jó technikai elemző vagy szerintem. Az, hogy a telekommal kapcsolatban az előrejelzéseid ennyire nem jöttek be az utóbbi másfél évben az nem a te hibád, hanem annak köszönhető, hogy ebben az idősávban a technikai elemzés nem volt alkalmazható, mert alapvető fundamentális változás következett be azzal, hogy az állam hosszú harc után megkapta, amire vágyott ebben a szektorban (magyar tulajdonú szolgáltató). A jövőt illetően, szerintem már elértünk arra a szintre, amikor megint lehet használni a technikai elemzést, úgyhogy remélem, hogy a jövőben is megtisztelsz minket ezirányú tudásoddal.
Szegény B Urat vetelre biztatták, most pedig oktatják, hogy elöbb kellett volna venni...hm..figyeljük csak meg az oktatást: Nem figyelsz a Papára., rossz diák vagy. Appot már règ vennünk kellett volna a Papa miatt. Én szeptemberre kérdeztem meg magamtól, hogy nekem miért nincs a kedvenc részvényéböl. Amikor megvilágosodtam azonnal léptem, azok a vételeim 30%-os pluszban vannak, az ôsszes meg 20%+.Te meg szenvedsz, izgulsz a Ricsiben és nem tudsz vele keresni.Ha belegondolsz minden rv. emelkedett az elmúlt 3 hónapban kivéve a Ricsi.Nem csodálom, hogy depis vagy.
Akko meg már olyan mint a forrás...tudjuk mi a forrás és a párolgás közti különbség, ugye....hasonlósag, hogy a folyadék halmazállalotból mindkettőnél légnemű halmazállapotba lép az anyag..DE..parolgásnál az anyag felszinéről történik ez, míg forrásnál már az anyag belsejében megkezdődik a folyadék gázzá alakulása...ez utobbi következményei pedig ismertek, ha fedőt is rakunk rá..
Beze Urat természetesen nagy szeretettel várjuk a club-ba, ha már Colombo Úr ajánlotta számára. Colombo ma, 18:12Előzmény: #4800 BezeBeze ezt a beírást nem kellett volna megejtened itt, ajánlom neked a klubot erre. Ha nem bízol egy rv-ben akkor kár belevenni . A 750 egy erős ellenállás, igen benne van egy kisebb korrekció.itt is, de hír is jöhet bármikor. Nagy esést nem várok. Kicsit kishitű lettél, majd az App rendbe tesz.:)
Lehet nézegetni Geri -Labanc papírjait CIG tartja az emelkedést, Gloster is megindult.Geri Otp-je is szuper.Látom Appban a 2018 halálzóna meglett...Apropo Dongatto Úrnak gratulálok, szép köre volt App-ban.Farkas Ur is örül 2 ft-al sikerült vánszorogni cc 70 millióból...gondolom a 760-tól feljebb vásárlók nem örülnek annyira.Telekom, na azt meg hagyjuk is...még az Erste-nek is igaza lett.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi