Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Kedves Mindenki! Felhatalmazást kaptam, hogy egy kis tájékoztatást adjak NEDDEN-ről, valamint üzenete is van a számunkra. Szóval: Túl van egy agresszív kezelésen, ami kórházi tartózkodást igényelt. Most otthon próbál regenerálódni, pihenni. Lehet - és van is ok - bizni a betegség visszaszorításában. Ha jobban van, akkor olvassa a topikot, látta az aggódó kérdéseket, megjegyzéseket. Az üzenete: Küzdök és vissza szeretnék térni, de most még nincs itt az ideje. De ami késik nem múlik! És természetesen üdvözöl mindenkit.
1)Ezért 10 pluszt érdemelnél. 2)Opciogurusok mindig olyan jó kis gyakorlatias dolgokat mondanak. Nem a parasztvakitassal és csillamporba burkolasssal való agyon bonyolitassal magyaráznak. Celszeruek. Ez tetszik ez az én típusom. (Magyarán rendesek) :) 3. Az hagyján hogy ma március 21 én pénteken ahogy mondja triplán veszélyes. De én azt figyeltem, hogy már minden péntek ilyen 2025 ben szó szerint ilyen veszélyes.. 4) ki kell szúrni a semakat, és a hatteriranyitast sokáig szó szerint hónapokig volt anno a séma hogy USA tőzsdei nyitas előtt 1 óráig szépen lassan kúszott fel az arany és vagy a tozsdenyitaskor vagy előtte 1 órával úgy pirosgyertyaztak le szó szerint 60-120 másodperc alatt 20-35 dollárt, hogy öröm volt nézni, órát elehwtet hozzá igazítani. Valaki nagyon "" kényszeres ott fenn"" Szóval ennél könnyebben sose kerestem pénzt. Az IWC nem volt olyan pontos mint a "fiúk", hogy megállításak az arany minden nap megindult BULL lendületet. Az utóbbi napokban már most nem jellemző.... De előtte, hónapokig, évekig......
azt csak saccolni lehet, mert nem mindegy a tempó! Ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor éri el az alját, akkor az ~28 dolcsi is lehet! A madarak jól helyezkednek hozzá, majd frissítem a nagy kéket is mindjárt! 🤣
SIlver Ezt a kockazatot latom a DUPLA-TOP kialakulasa, az eles lefordulas a masodik toprol, es a fraktalis hasonlosag alapjan. Sezrintem itt nem erdemes kockaztatni. . https://imgur.com/a/39oMqhk
Frissítettem, és némileg változott 32.6 és 31.6 az említett két érték! 1 dolcsira vannak egymástól, amit egy nap alatt, simán befoghat! Nem tudok jobbat, a certi veszélyes...! Emelkedő trendben van, tehát ennek a támasznak ~32.6 környékén, meg kéne fogni és "pattani"! Alatta az erős támasz ~31 környéke. Tudom hogy ott a madár, de az már nem tenne jót a trendnek.
Farkasfű, légyszíves osszál nekünk egy kis észt ezüstnél, mert fogyóban van :-))) Magányosan tengetjük itt a napokat. Nézem, nézem, ha a 32,48 ott van, akkor meg is szokott lenni. Mivel ezüst, ezért a következő szint is 31,48-nál. Vagy, nincs is semmi érdekes, csak egy kisebb mozgás.
SP-ben egy nagy negatív zászló bontakozik ki. Ellenállás a 0.382%, a 200 naposnál van (~5750)! Addig óvatosan a nagy longokkal, de szereti az 50%-t is! :))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)