Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nekem innen ezüst mehet bárhova. 1D és 1W is van tér felfelé. Mondjuk ez az a szint, ahonnan akár eshet is. Majd a nagyok eldöntik. Én itt ezen a szinten már nem nyúlok bele. Megnézem mi lesz vele. Ha kitör, még mindig bele lehet majd venni, a pingi 37 dolcsi körül fészkel. Engem most Mol jobban izgat. Tegnap már bele akartam venni, nem tettem. Most meg várom, hogy kicsit jöjjön vissza, de nem akar… ha itt viszont beleveszek, tuti elszenved még vagy kéz hetet… 🤣🤣🤣
Hiba van a jegyzésükkel már tenap láttam nem mertem eladnise vennise mert ha pillanatnyi leszúrásnál kiütik akkor hogy milyen áron számolnak kiütési árat azt nincs aki tudná de az biztos hogy az árjegyző szokott jól járni!?
Jó hogy mondod, ki is vettem gyors a vételi ajánlatom az árjegyző elöl ... 127Ft. lenne a vételi ár (397,829-el számolva) és 144-n áll az árjegyző ... érdekes. Lehet rá kellene borítanom 10% felárat fizetne.
Eur/Huf tl 60certi és Usd/Huf tl 51 certi tegnapota nem mozog ugyanazon áron jegyzik közbe pedig mozog az árfolyam a forex piacon az Eur/Usd ts 37 certi jegyez árat és mozog Nemértem hogy tegnapota álla a Huf/Eur és az Usd/Huf két certi árgolyam egy szinten? Talán lefagytak az árjegyzők miközben a piacon mozognak az árfolyamok?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)