Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Egy hír: A hanoi aranyboltok korlátozzák az eladásokat, mivel a vásárlási őrület rekordszintre emeli az árakatVietnam aranylázban van, mivel az árak megközelítik a 100 millió VND/tael (4000 USD/uncia) mérföldkövet, március 19-én tömegek gyülekeztek Hanoi aranykereskedései előtt. A Bao Tin Minh Chauban, Vietnam egyik vezető aranyboltjában az árak 500 000 VND-vel emelkedtek. gramm vásárlónként. Míg sok vásárló, például a 60 éves Nguyen Van Hung meg van győződve arról, hogy az árak tovább emelkednek, mások továbbra is tétováznak, hogy eladják-e meglévő részesedéseiket a lehetséges nyereség ellenére. Pénzügyi elemzők a növekedést globális tényezőknek tulajdonítják, beleértve a közel-keleti feszültségeket és a...
Pakk elképzelése passzol Nedden gondolatához. Azt mondta, hogy az arany el fog válni az ezüsttől. Ha ez megtörténik, akkor szerintem sp-bux stb. zuhanórepülésben lesz, mert akkora a baj. Azt nem tudom ehhez hogy illeszkedik az ezüst rally, amit a fél világ kiabál. Nálam az a terv, ha eladtam-mert végre felmentek a helyükre- a ricsi-mol certiket, akkor szünet, vagy napizás, és semmi beleülés. S&P-t továbbra sem mernék venni.
https://kepkuldes.com/image/tH6SeYP https://kepkuldes.com/image/tH6SW92 Igen, de emelkedő “trendben” oldalazás. Az általában megy tovább. Persze nem kizárt a duplaalj sem. Nem tudom. Van ez a bekarikázott magicindikátorom, g/s-ben 54%, nézd meg bux-nál, fent hullámzik 85%-nél most.
92 környékén van neki az ellenállás onnan megint be kéne szakadnia 90 alá szerintem amúgy oldalazik már évek óta aztán ha megnézem az elmúlt 20 évet én bele tudok látni fejvállat is, és hogy megy vissza 50-60 körülre mert felfele nem engedik már, ha 90 fölé megy mindig elkezdik zsákolni
Sztem közeledik vmi szarfelhő, mert ha ezt gold/sikver ratiot nézem akkor először lepattant a 61.8-ról, de mégis ilyen emelkedő-szerűség van benne, szóval ha a következőkre kivenné a 96-ot, akkor elmegy vsz 108-ig is akár, vagy ami még rosszabb, 126 duplacsúcsig ami 2020-ban volt. Na ezt a verziót fordítsa le valaki pls arany/ezüst árfolyamra :)
pedig volt lejjebb is :) én 262-n és 246-on vettem még mielott lejjebb ment volna, de csak pillanatokig volt 240 alatt.. egyebként szinte az összes mai tranzakcio vetel volt a 47esben
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)