Én azt gondolom, hogy hamarabb eldőlhet a kérdés. Ha a jelentés jó lesz, jó áron voltak értékesítve az ingatlanok, LTV csökkent, kp nőtt, a bevétel a szokásos stb., akkor nem lesz.
Nekem is van ilyen forgatókönyv. Népia megfigyelés, hogy amit az opció kifutas napja után megcsináltak az egyik irányba, azt pont megcsinaljak a másikba is. Az 18,5 körülbelül.
Az SAP elkerülte a fenyegető EU-s bírságot azzal, hogy kötelezettségeket vállalt a karbantartási és támogatási feltételekre vonatkozóan, beleértve azt is, hogy az ügyfelek különböző szolgáltatókat választhatnak, és bizonyos szolgáltatásokat lemondhatnak. Az Európai Bizottság elfogadta a kötelezettségvállalásokat, amelyeket az SAP-nak tíz évig globálisan be kell tartania; a jogsértések a globális éves bevétel akár 10%-át is kitevő bírságot vagy napi büntetést vonhatnak maguk után.
PERP 0,9 P/B jó osztalék, 7,3% évente 2x fizet (most jön az első részlet, 07.22., aztán novemberben megint) Vonovia mellé fájdalomcsillapítónak és diverzifikációs céllal is kitűnő kísérő lehet!
Eddig a pesszimista forgatókönyvek valósultak meg, úgyhogy simán lehet hogy igazad lesz. Díjazom, hogy minden hókuszpókusz nélkül tippelsz:) Ha igazad lesz, koccintok rád a fülescsészémmel.
Vonovia tekintetében én azt vizionálom, hogy szeptember elejére a 10J Bundesanleihe 3,20-at el fogja érni vagy meg fogja haladni, a VNA viszont 18,50 ... 19,50 EUR körül lesz kapható. Személyes vízió, todományos alapokat nélkülöz :-) Azért majd kíváncsi leszek, szeptemberben meglátjuk.
Novoról korábban elmondtam nár a véleményem. A cég jó de az árfolyamvárakozásban sokan még a csoda hatása alatt vannak. Az már elmúlt. A hatóanyag ismert mindenki gyártja. Aki reális képet akar a cégről az számoljon egy DCF értéket de reális várakozásokkal és az megmutatja a fair értéket. Akkor tudsz viszonyítani, hogy mi a reális ár. Ne az elmúlt időszak árfolyamához viszonyíts mert az egy óriási peak volt. Így csapdáva viszed magad. Ha rövid felpattra játszol az trade. Ahhoz nem értek.
Az AstraZeneca részvényei meredeken, éves mélypontra estek a korai kereskedésben, miután a Wainua a III. fázisú vizsgálatban a placebóhoz képest nem érte el elsődleges végpontját. Jefferies meglepő visszaesésnek nevezte ezt, míg a JPMorgan a konszenzusos becslések enyhe lefelé irányuló módosítására számít. AstraZeneca PLC151,30 €-8,16%6 perccel ezelőttRövid hírek: Az MWB RESEARCH leminősítette a Rheinmetall részvényeit a vételről a tartásra, és 1400 euróról 1150 euróra csökkentette a célárfolyamát.
Igen a MBY és AZN nekem mind 2 túl magasan van. Mélye bele kellene néznem a "csőbe" h vegyek is gyógy-t. Én azt tartom ha egy cég remek de elpatkol egyik másik gyógyszerjelölt az olyan rizikó h akkor vételi oldalon vagy esetleg beszálló lehet de csak a fentiek mellett, nem ész nélkül. Merck em volt ott nem is tudom majdnem sacc 40 % + osztalékok -után remegő kézzel adtam szűk 1,5 év után . (első sikeres külfüldi trédem) NVO-t tartom. Sanofit meg pont csak egy agyatlan rövid tech trédre figyelem szép sávban jön le de még nem adja az árat ahol beszállnék...most 70 lehetne az majd 75 felett dobnám is de csak azért h ezt is gyakoroljam mert sosem csináltam. Aztán ha ott lesz 70 nél lehet akkor sem merek... :D
HAMBURG (dpa-AFX Analyser) - A Berenberg magánbank fenntartotta a Vonovia "Vétel" ajánlását 34,50 eurós célárral. A vállalat teljesítménye aláhúzza a német lakóingatlan-piac vonzerejét - írta Kai Klose szerdán. Még ha a bérleti díjak egyes befektetők szemszögéből túl lassan is emelkednek, az a tény, hogy a meglévő bérleti díjak soha nem csökkentek, biztosítja a hozamok jó kiszámíthatóságát. Összességében Klose jó lehetőségeket lát az ágazatban a hullámvasút után. /edh/ag Az eredeti tanulmány közzététele: 2026.07.08. / 16:26 / GMT
"Én 5 éves időtávban gondolkodom és nagyon egyszerű szempontok miatt választottam a Vonoviát: 1. Állampapírhoz mérthető biztonság, ha jól tudom most BBB- 2. Eur kötvényeket messze meghaladó hozam osztalék formájában 3. 5 éves időtávon belül reális esély egy 50 %-os árfolyamnyereség realizálására Ez
egy magas eszközfedezetű, investment grade, kamatérzékeny
ingatlanrészvény, amelynél a jelenlegi diszkont mellett reális a
nagymértékű középtávú felértékelődés, csak ki kell tudni várni.
Árfolyamcsökkenés esetén tovább veszem." Kb ugyanez, annyival kiegészítve h magyar ingatlan kitettségem van, és azt nem akarom tovább növelni.
Szia Seri! Nos én telekom szektort nem annyira követem. Előző években az Mtel emelkedésést végignéztem full OTP ben ülve.. :D Most ha már telekom akkor én ..tán emlékszel .. USA oldalon a TMUS-t nézem ...de jóó h nem vettem bele fomo val! Mert most nagyon zavarni kezdett Elon Muskotály és a SpaceX. még akkor is ha nem a TMUST öli meg először hanem a kisebbeket T, VZ -t asszem mert nekik épít konkurenciát... DE AI asszondja h idén még jó a TMUS nak a a SPACEX tán valami partnerség által de utána ennek is kokurr -t állít ..meg úgy global nem bízom Muskotályban! :D veszélyes ellenérdekű fél lenne nekem TMUS ban. Ja meg h a DTE felvásárolná a TMUST???? WAT?? :D (Ma ahogy látom még olcsóbb a DTE... s lefelé tredet látok benne de közelebbről nem követem még a DTE-t :)
Eurós részvények vitasarok