Erről egyáltalán nincs szó, minél rövidebb az időtáv a TA annál jobban működhet. Abban nem hiszek, hogy az ember befektetési döntéseinél nagy hangsúlyt kellene helyeznie a TA-ra.
Tudom nem hiszel a rajzokban, de nekem ez az ár már múlt héten ott volt az ábrámon. Pénteken be is tettem az ajánlatot a könyvbe, de akkor nem ment le addig. Ma csak annyit szerettem volna megnézni, hogy nyitóban nem ütik-e le rögtön, de már 1 perc után megindult felfelé. A tényen perszenem változtat, elcsesztem és feltehetem a kimaradt lehetőségek egyre csak bővülő listájára.
Ebből a mondatból számomra a "volna" a lényeg. Ha eladtam volna a VNA-t 28 felett, amin komolyan elgondolkodtam és most visszavenném egész jól jártam volna.
Hát igen. Vonovia pozimra innentől államkötvényként tekintek😊 1-2 napon belül eldől. Mindenki blöffölt, meglátjuk mi lesz. Mondjuk ha amcsik nem hátrálnak ki, akkor nem tudom ki fog.
Most nagyon észnél kell lenni mit vesz az ember és mikor. Benne van a képben egy elhúzódó válság lehetősége, ugyanakkor az ember nem szeretne lemaradni a jó vételi lehetőségekről.
Jajj igen ezt én is akartam írni! :D :D "S ajatollah barátom is szereti a TACO-t így meghívtam egyre a Wendy's be." (Ja és igen a Sanofit is nézem sávos trédre beszálló? Hmmmm.... van néhány kedvező adat de nem mélyedtem el a cégben... lehet egy kisebb biztonsági játszma?) Ha elszalasztom ezt is, akkor ez is jó vétel lesz! :D
Heineken inkább oldalaz, de ha megy valahová, lefelé. €50? Mindenesetre tradelhető. Ha a heti RSI 30 alá esik, vedd, és add el később. +30, 40, 50, 30% volt az utolsó 4 ilyen alkalom eredménye.
Nyilván ha Trump holnap azt nyilatkozza, hogy az új ajatollah 'nagyszerű fickó, akivel nagyon eredményes megbeszélést folytattam és olyan megállapodást kötöttem, ami nagyon előnyös Amerikának', akkor nem érvényes semmi.
Sanofi, Hugo Boss, esetleg Carl Zeiss (kis adagban), talán Polytec és Dermapharm amit itt vehetőnek tartok megfelelő risk management-tel, ha valakinek nincs kedve mindent végigolvasni.
Második rész: Ami lejjebb van mint a 2022/2025 Formycon - a 14.6 Covid-mélypontot célozza? Forgalom nincs benne sok. LANXESS - 2009es szinteken jár. Nem szép, 10 alá megy, ott megnézném, hogy mit csinál Ami lejjebb van mint 2025 de feljebb van mint 2022 Scout24 - február végén nagy forgalommal védte meg ezt a 64-es aljat, így csodálkozom hogy visszaesett rá, ha elveszti akkor lemehet 60 alá, de 55nél már biztos venném. De nem biztos hogy elveszti. RACE - Február közepén a nagyforgalmú zöld gyertya alját nem vesztette el. A 30-as P/E nem számít magasnak, és egy dupla alj is elkészült. Szerintem innen felpattan, ami menekülési lehetőség talán 360-ig, de utána 200 alá várom. Sanofi - nagy forgalmú zöld gyertya volt a héten. Az utolsó 2 death cross már a mélypontot jelölte, most a harmadik is talán. Venném akár a hétfői nyitásban is. 2022 alatt, 2025 mélypont felett Medios - 200 heti visszaverte, de szerintem nem megy már le 10-re és 13nál vehető. Hamarosan jelent. X-fab - lemegy 3.9ig, de utána csak felfelé
(Áááá tiszta görcs vagyok :D .... najó lehet nem pont a tőzsdén... itt valahogy sikerül lelkileg konfortosabb pozíciókat felvennem ...szemben az élet más területeivel :D :D s ezért képes vagyok profitról (de ugye a rizikóról is) lemondani, biztos stabil teherhajókat szeretem (Ezeket nem engedik most át Hormuzon) ..s ha van v lesz olyan részvényem ami nem ilyen ...nos azok a tévedéseim...vagy kalandot kerestem de belebuktam) (Gyöngyőzőhomlokkalnevetőemoji) Felfelévennijócsakzolitéved#
Eurós részvények vitasarok