Igen egyetértünk sztem kb én is hasonló cipőben. Még csak az idén kezdtem el nézegetni a külföldi piacot ÚGY hogy már tényleg a bőrömön is érezzem -tehát idén már vásároltam is (Tipik kezdő húzás óó kérem mekkora leárazás-bevásárlás..Jeeee... őőő JA???? Megyünk még lefelé? (PUMA -USA Merck) Ja okéé akkor korai voltam késekbe nyúltam ...jó akkor ülök a kezemen..na ez meg most jól megy mert csak lesem a remek lehetőségeket amik elmennek előttem s csak pislogok utánuk pl. Trumpos leárazások áprilisban. amcsi piás rv ek pattantak egy jót pl. Nike heló :D ilyenek.. persze utólag mindent látunk mi lett volna jó ..igen ) :)
A nagy vola viszont már nem lep meg..úgy értem megszokta a szemem. Egyszerűen látom h ez van EU. USA ha jelentésre nem az van amit vártak akkor óriási öntések vannak. Nem akkora % ok mennek mint a BÉT -en :D kivéve persze is igazi nagy krássokat 2008 -20 -22
A nagy vola viszont már nem lep meg..úgy értem megszokta a szemem. Egyszerűen látom h ez van EU. USA ha jelentésre nem az van amit vártak akkor óriási öntések vannak. Nem akkora % ok mennek mint a BÉT -en :D kivéve persze is igazi nagy krássokat 2008 -20 -22
Eurós részvények vitasarok