Az elmúlt 36 évben rengeteg embert hallgattak ki,de max a két kezemen megtudom számolni,hogy hányat ítéltek. És tudod hány volt ebből a max 10 ből főkolompos, egy sem.
Soha senki nem kerül úgy hatalomra, hogy ne legyen valaki mögötte, aki irányítja a dolgokat, valami nagytőke-hatalom. Hogy Magyar Péter mögött ki áll, majd idővel kiderül. "Soros bérencek", "A piszkos brüsszel", "Zelenszkij", mégis kekeckedik néha velük, tehát a Fidesz próbálta rá erőltetni a negatív jelzőt, ami nem jött be a választásnál. Adj nekik időt, aztán vagy-vagy. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor majd nyer a kétfarkú kutyapárt, ingyen lesz a sör!
Nekem már az nagyon sokat jelent, hogy nincs tele a környékünk brüsszelező/ukránozó/sorosozó óriásplakátokkal és nem ömlik mindenhonnan az uszítókampány. Amivel persze megpróbálták elfedni a gondokat és folyamatos izgalomban tartani az embereket, hogy vannak itt sokkal komolyabb problémák a hétköznapi gondoknál. Csakhát ugye minden évben emelni kellett ennek a szernek szintjét, különben rezisztensé váltunk volna. Mivel nekem szerencsére nincsenek napi megélhetési gondjaim, így a legelső pont a kivánságlistámon ennek a gyűlölködésnek a megszüntetése volt. Ez eddig teljesült és ennek nagyon örülök. Meg hiszem azt is, hogy olyan lelkiállapotú országban amilyen itt volt gazdasági változást sem lehet elérni. . Ugyanígy állatira zavart, hogy a kormány milyen szinten lenézte embereket, síkhülyének tartva őket egybites üzenetekkel operált. Sőt ezt a zéró szinvonalat megpróbálta elmélyíteni és kiszélesíteni. Gazdasági oldalról nézve megintcsak kizárt, hogy egy ilyen állapotú ország sikeres tudjon lenni. . A harmadik nagyon zavaró pont számomra az volt, hogy az állam megpróbálta mindenféle módon magához láncolni, függővé tenni az embereket, pl. óriási elvonással + kegyes visszaosztogatások tömegével. Ahelyett, hogy azon igyekezett volna, hogy minél több ember meg tudjon állni a saját lábán különféle segélyek és szociális juttatások nélkül. . És a legnagyobb gond az volt szerintem, hogy ezek nem valamiféle ritka hibák vagy melléfogások voltak, hanem teljesen megtervezett szándékos stratégia. Ha a Tisza ezen változtat - és ezeken nem nehéz - már sokkal jobb lesz itt még közepes gazdasági kormányzás esetén is.
Boby elégedetlenkedik, én viszont tisztában vagyok vele, hogy fél év alatt nem lehet megváltani a világot, majd 4 év után kiderül, hogy amit ígértek, abból mi valósult meg. MNB 500 MRD mutyi, nézelődik Matolcsy, mint a kaméleon NJE 150 MRD mutyi, hebeg habog szerencsétlen polgármesterné asszony. Én ezt a 2-t figyelem, kritikus szemmel. Amíg ennek a 2 tettesét nem csukják le, addig FIDESZ Light van, addig csak dumálni tud M.P.
Követed a híreket arról, milyen tolvajfideszes mutyis szerződéseket bontottak már fel, és ezzel mennyi pénzt takarítanak meg az országnak? Itt 3szoros, ott 8szoros túlárazás.. vagy túl nagy kognitív disszonanciát okozna szembesülni ezekkel?
Nekem nincs semmi bajom a Tisza politikájával. Egyetértek minden egyes adóemelésükkel, ami jön esetleg, ami helyrehozza az országot, még akkor is ha anno a FIDESZ-re szavaztam. Ha jó lesz a 4 év alatt a Tisza - 4 év alatt, nem fél év alatt, akkor a Tiszára szavazok (4 év múlva), mert az lesz az új favorit, mindenkinek. Egyáltalán nem hiszek a FIDESZ feltámadásában, összeomlott a párt, szétszéledtek, ha akarnának se tudnának "visszatámadni", 4 év múlva, kb. mint a Gyurcsány féle DK / Összefogás szintjére jutottak ezzel a választási verességgel. Ettől még a Tisza-nak hozni kell a vártakat.
Nyugodj meg, még a pampogók közül is mindenki ugyanúgy leszavana a tiszára, ahogy április 12én tették, mert még szar kormányzással együtt sem tudnak annyit ártani, mint a te tolvaj patkány vajdád a sleppjével. Ja, és jelenleg úgy 3x annyian szavaznának a tiszára, mint a tolvaj patkány vajdádra. Szóval hiába sugallod itt az "énmegmondtam"-ot, kiröhög téged mindenki az összes fideszes haveroddal együtt.
"Leesett, hogy te vagy a nép,akinek meg kell fizetnie az árat!?" barátom, eddig is én fizettem az árat, se a munkekerülők, se a feketézők, se az okosba' vállakozók. De kösz hogy észrevetted.
Szerintem lapozz csak vissza lécci arra a Terták Elemér - által irott 12 pontos Portfolios posztra, hogy mi mindent kellene megtenniük a hitelességért, oszt' tedd meg te is a tétedet.
Magyar Állampapír tulajok