Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Goldstein17 ma, 07:12
Előzmény: #45092  kkv14
Magyar Péter, mint ember nekem sosem volt szimpatikus, ahonnan jött,  ahogy próbált érvényesülni a szokásos fideszes vonalon. Abban reménykedem,  hogy megertette, hogy a sors kivételes feladatot adott neki és így talán pont egy Orbánéval ellentétes életutat járhat be: elindult a Fideszes mocsárból, de a feladat fokozatosan jobbá és jobbá teszi, beírhatja a nevét a történelmkönyvekbe a legnagyobbak közé. Lehet, hogy ez most elégséges cél és nem fogja megalkotni az előző rendszer replikajat.Pont fordítva mint Orbánnál ahol egy lefelé tartó spirál alakult ki és ő maga is a saját rendszere fogják vált.  Ezt látják a fiúk és van néhány személy a kormányban akinek hiszek, ilyen Ruff Bálint,  ő számomra garancia, remélem nem kell  csalódnom. 
Freeshark ma, 07:10
Nem érdemes nézni a parlament adásait, politikai csatákról szól a tartalom 0, aki érdekeset akar olvasni az vegye elő a Bibliát.
Freeshark ma, 07:06
Előzmény: #45096  Freeshark
Elnézést nem vagy komolytalan kizárólag az az 1-2 hozzászólásod tartalma nem számít, valójában én azt nem értem ha nem tetszik az alacsony hozam akkor miért nem a tőzsdén keresel lehetőségeket amely az utóbbi években elég magas hozamot biztosított csak figyelni kellett a fejlődés irányát.
Valójában a hosszú távú grafikonokon minden rajta van, még mindig sok lehetőség van, a hazai tőzsde is szépen teljesít van részvény ami már 2020 óta tartok és nem tervezem eladni.
Freeshark ma, 07:02
Előzmény: #45068  Hathor
Másodpiacon csak banktól lehet venni?
Freeshark ma, 07:01
Előzmény: #45082  Hathor
Sajnos továbbra is van támogatás, az adófizetők pénzéből miért kéne támogatni magan ingatlanvagyont?
Bebizonyítottad hogy ritka komolytalan ember vagy v csak kizárólag a saját érdekeidet próbálod érvényesíteni a többi neked nem számít, ha vmi nem tetszik akkor máris a rendszer alkalmazkodjon hozzád ezt várnád el!
Freeshark ma, 06:57
Előzmény: #45088  Hathor
Az eredmények számítanak: erős a HUF és az egész ország sokat spórol az alacsonyabb kötvényhozamokkal, nagyon nem mind1 h mennyi az intézményi kötvények kamat kiadásai.
Goldstein17 ma, 06:55
Előzmény: #45092  kkv14

slash
slash ma, 06:09
Tegnap hivatalban jártam, átmentem egy termen, ott ül a sok szomorú ember. Munkanélküli hivatal. Én is ültem itt 2010ben. Mindez Budapesten bele se merek BAZ megyébe gondolni mi lehet ott. Sötét fellegek gyülekeznek!  Spórolok tanulok dolgozom mint állat mert kibaszott kemény világ jön. Volt 10-15 jó év ha keményen dolgoztál megszedted magad innentől fejlődés nuku.  Itt az új világ. A túlélés egyetlen útja az alkalmazkodás.  Ne nosztalgiázz nekik annyi. Magaddal törödj. 
kkv14 szerda, 23:41
Előzmény: #45091  Goldstein17
 "tisztességgel elvégzik a munkájukat, megbúntetik a bűnösöket és visszaterelik a magyarokat a jog es erkölcs útjára és aztán valami jobb jön utánuk"...
Ha ezt teszik. akkor milyen jobb jön utánuk?  Mi nem stimmel ?
Goldstein17 szerda, 22:25
Nem tudom milyenek a parthívek, mert nem ismerek ilyet. Ahogy olyat se aki a Fideszre szavazott volna.  Meg kell érteni,  hogy az emberek valami ellen szavaztak. Én személy szerint az undorító stílus ellen is, sajnos ebből a fideszen nevelkedett új elit sok mindent zsigeri szintén magával hozott. Csak remélni tudom,  hogy tisztességgel elvegzik a munkájukat, megbuntetik a bűnösöket és visszaterelik a magyarokat a jog es erkölcs útjára és aztán valami jobb jön utánuk. Most nagyon rendhagyó átmeneti állapot van,  ami rendhagyó eszközöket és  rendhagyó intézkedéseket követel. Talan lehetünk kicsit Machiavellisták.
J0hnnyEnglish
J0hnnyEnglish szerda, 21:59
Előzmény: #45084  Hathor

Már múltkor is leírtam, de az ignorálás ellenére te milyen 4 éves erősödésről beszélsz?Az energiaválság miatti kiugrást ki lehet venni a képletből, a forint drasztikusan a választás előtt kb fél, 1 évvel indult meg (2025Q1), majd tört ki a trendből (2026Q1).
https://privatbankar.hu/i/d/3/c/4/f/0/1/c/6/9/4/c/0/d/5/7/8/9/9/7/az-euroforint-hosszu-tavon-es-a-trendvonal-30-elemu-mozgoatlag-forras-tradingviewcom-tovabbi-arfolyamok-grafikonok-privatbankar-arfolyamkereso.jpg
N0MAD szerda, 21:51
:D
Hathor
Hathor szerda, 21:46
Előzmény: #45087  Ishar
Amilyen a párt, olyanok a hívei is.
Már rájöttem ahogy beültek a parlamentbe és meglattam a stílust. Egyből eszembe jutott ez a fórum.
Szokásos, nyomjátok csak.
5éve ez megy itt, tök mindegy még hány évig nyomjátok.
Ishar
Ishar szerda, 21:31
"Állampapír kamat 7ről 5.5, még lentebb akarja vinni." --- Tűrhetetlen, hogy csökkenteni szeretnék az állam kamatkiadásait. Ezzel szemben Orbán milyen jószívű volt a magyar családokkal, de ez a Magyar Péter mindent csak elvesz.
Ishar
Ishar szerda, 21:22
"Alkotmány átirásról nem is beszéltem a felsorolásból, köztársasagi elnök kidobásáról." --- Ez a szemét Tisza Párt - az előre bejelentett választási ígérete szerint - tizenhetedszerre (17) is módosítani merte a gránitszilárdságú alkotmányt, pedig a tizenhat (16) Fideszes módosítás után már pont tökéletes lett. Közben meg arról üvöltöznek a Parlamentben, hogy a Fideszes politikusok és köreik 100 és 1000 milliárdokat loptak el, hát mégis, micsoda felháborító hangnem ez?! Az pedig már különösen vérlázító, hogy ezeket a pénzeket még meg is kísérlik visszaszerezni.
N0MAD szerda, 21:07
mondjuk ez tényleg felháborító hogy kétharmad birtokában hozzányúlnak a kétharmados dolgokhoz, meg köztársasági elnököt cseréljenek/nevezzenek ki.
A fidesz ilyet soha nem csinált volna, értem a felháborodásodat.
Hathor
Hathor szerda, 20:54
Előzmény: #45083  Firekiller
450volt a dollár 2022ben, 425 az euro.
Mindenki 500at mondott, még az állampapirt is el kellett adni 19%os Állampapír hozam mellett, hogy eurot zsákoljon nindenki.
Lejött 370ig 2x euro. Dollár meg 317ig akkor.
350es euro, 300as dollár céláram volt.
Többször leirtam. Nem FIDESZ meg Tisza miatt, hanem havi szintek miatt.
Teljesült. Nem kell cifrázni.
4eve erősödik HUF és nem Tisza miatt.
Természetes trendi reakció.
Alkotmány átirásról nem is beszéltem a felsorolásból, köztársasagi elnök kidobásáról. 
Tudom minden oké.
Firekiller
Firekiller szerda, 20:35
visszagyengült 400-ra?   lemaradtam valamiről?
tavaly ősztől 380-al már árazták a kormányváltást
megszűnt az OSP? vagy milyen támogatás nincs a felső 20%-nak?
kit érdekel mit csinálnak a parlamentben - hogy üvöltenek vagy sem - ez mi a pék fas$@át számít úgy Isten igazából?
Hathor
Hathor szerda, 20:02
Előzmény: #45081  ktamask
https://www.penzcentrum.hu/otthon/20260729/kijozanito-fordulat-az-ingatlanpiacon-egyre-tobb-elado-kenytelen-lejjebb-vinni-az-arat-1203053
Forint visszagyengült, ingatlanpiac esik, támogatasok nincsenek, üzemanyagár védett szint felett és még 100dodo alatt az olaj.
Állampapír kamat 7ről 5.5, még lentebb akarja vinni.
ÁVH megalakult. Mindenki üvölt a parlamentben.
Gyönyörű.
Tudom most nagyon jó nekünk..
ktamask szerda, 19:55
Előzmény: #45079  z0li23

Meglátta, hogy fixmáp 5,5%-od van és nem DAX CFD....

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek