Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Goldstein17 ma, 22:25
Előzmény: #45088  Hathor
Nem tudom milyenek a parthívek, mert nem ismerek ilyet. Ahogy olyat se aki a Fideszre szavazott volna.  Meg kell érteni,  hogy az emberek valami ellen szavaztak. Én személy szerint az undorító stílus ellen is, sajnos ebből a fideszen nevelkedett új elit sok mindent zsigeri szintén magával hozott. Csak remélni tudom,  hogy tisztességgel elvegzik a munkájukat, megbuntetik a bűnösöket és visszaterelik a magyarokat a jog es erkölcs útjára és aztán valami jobb jön utánuk. Most nagyon rendhagyó átmeneti állapot van,  ami rendhagyó eszközöket és  rendhagyó intézkedéseket követel. Talan lehetünk kicsit Machiavellisták.
J0hnnyEnglish
J0hnnyEnglish ma, 21:59
Előzmény: #45084  Hathor

Már múltkor is leírtam, de az ignorálás ellenére te milyen 4 éves erősödésről beszélsz?Az energiaválság miatti kiugrást ki lehet venni a képletből, a forint drasztikusan a választás előtt kb fél, 1 évvel indult meg (2025Q1), majd tört ki a trendből (2026Q1).
https://privatbankar.hu/i/d/3/c/4/f/0/1/c/6/9/4/c/0/d/5/7/8/9/9/7/az-euroforint-hosszu-tavon-es-a-trendvonal-30-elemu-mozgoatlag-forras-tradingviewcom-tovabbi-arfolyamok-grafikonok-privatbankar-arfolyamkereso.jpg
N0MAD ma, 21:51
Előzmény: #45088  Hathor
:D
Hathor
Hathor ma, 21:46
Előzmény: #45087  Ishar
Amilyen a párt, olyanok a hívei is.
Már rájöttem ahogy beültek a parlamentbe és meglattam a stílust. Egyből eszembe jutott ez a fórum.
Szokásos, nyomjátok csak.
5éve ez megy itt, tök mindegy még hány évig nyomjátok.
Ishar
Ishar ma, 21:31
Előzmény: #45082  Hathor
"Állampapír kamat 7ről 5.5, még lentebb akarja vinni." --- Tűrhetetlen, hogy csökkenteni szeretnék az állam kamatkiadásait. Ezzel szemben Orbán milyen jószívű volt a magyar családokkal, de ez a Magyar Péter mindent csak elvesz.
Ishar
Ishar ma, 21:22
"Alkotmány átirásról nem is beszéltem a felsorolásból, köztársasagi elnök kidobásáról." --- Ez a szemét Tisza Párt - az előre bejelentett választási ígérete szerint - tizenhetedszerre (17) is módosítani merte a gránitszilárdságú alkotmányt, pedig a tizenhat (16) Fideszes módosítás után már pont tökéletes lett. Közben meg arról üvöltöznek a Parlamentben, hogy a Fideszes politikusok és köreik 100 és 1000 milliárdokat loptak el, hát mégis, micsoda felháborító hangnem ez?! Az pedig már különösen vérlázító, hogy ezeket a pénzeket még meg is kísérlik visszaszerezni.
N0MAD ma, 21:07
mondjuk ez tényleg felháborító hogy kétharmad birtokában hozzányúlnak a kétharmados dolgokhoz, meg köztársasági elnököt cseréljenek/nevezzenek ki.
A fidesz ilyet soha nem csinált volna, értem a felháborodásodat.
Hathor
Hathor ma, 20:54
Előzmény: #45083  Firekiller
450volt a dollár 2022ben, 425 az euro.
Mindenki 500at mondott, még az állampapirt is el kellett adni 19%os Állampapír hozam mellett, hogy eurot zsákoljon nindenki.
Lejött 370ig 2x euro. Dollár meg 317ig akkor.
350es euro, 300as dollár céláram volt.
Többször leirtam. Nem FIDESZ meg Tisza miatt, hanem havi szintek miatt.
Teljesült. Nem kell cifrázni.
4eve erősödik HUF és nem Tisza miatt.
Természetes trendi reakció.
Alkotmány átirásról nem is beszéltem a felsorolásból, köztársasagi elnök kidobásáról. 
Tudom minden oké.
Firekiller
Firekiller ma, 20:35
Előzmény: #45082  Hathor
visszagyengült 400-ra?   lemaradtam valamiről?
tavaly ősztől 380-al már árazták a kormányváltást
megszűnt az OSP? vagy milyen támogatás nincs a felső 20%-nak?
kit érdekel mit csinálnak a parlamentben - hogy üvöltenek vagy sem - ez mi a pék fas$@át számít úgy Isten igazából?
Hathor
Hathor ma, 20:02
Előzmény: #45081  ktamask
https://www.penzcentrum.hu/otthon/20260729/kijozanito-fordulat-az-ingatlanpiacon-egyre-tobb-elado-kenytelen-lejjebb-vinni-az-arat-1203053
Forint visszagyengült, ingatlanpiac esik, támogatasok nincsenek, üzemanyagár védett szint felett és még 100dodo alatt az olaj.
Állampapír kamat 7ről 5.5, még lentebb akarja vinni.
ÁVH megalakult. Mindenki üvölt a parlamentben.
Gyönyörű.
Tudom most nagyon jó nekünk..
ktamask ma, 19:55
Előzmény: #45079  z0li23

Meglátta, hogy fixmáp 5,5%-od van és nem DAX CFD....
z0li23
z0li23 ma, 12:42
Előzmény: #45076  slash
Kizárólag szigorúan szakmai szempontokat figyelmbe véve határozottan jónak tűnik! :) 
z0li23
z0li23 ma, 12:40
Előzmény: #45071  slash
Tessék! Tudtam, hogy egy szőke vékony MILF-ről van szó. De még annyi időt sem hagyott, hogy a telefonszámát felírjam. Ennek az embernek a pénz és a ladybok-ok teljesen elvették az eszét. Úgy tűnik ebben a topikban csak a hétvégi kamatokat lehet felírni. 
N0MAD ma, 12:15
Előzmény: #45075  Hathor
megy a személyeskedés, ja.
"Hát itt azt olvastam tőlük minden xar.5évig ment ez.
Szerintem még xarabb lett minden, ha eddig xar volt.
...
Még nindig arra szavaztak most nagyon jó lesz.
Várom tovább a nagyon jót.
Továbbra is csak a csürhét látom. Szedet vedett. őrjöngő társaság, de nindegy, ez jutott."
slash
slash ma, 11:46
Előzmény: #45065  z0li23
 https://www.facebook.com/reel/1349353734069980
Hathor
Hathor ma, 11:17
Előzmény: #45074  Goldstein17
Megy a szokásos személyeskedés.
Goldstein17 ma, 10:24
Előzmény: #45072  kjanek
Teljesen egyetértek, azzal a kitétellel, hogy a választások teljesen új helyzetet teremtettek. Akkor az ilyen vélemények a többségi támogatottság álcája mögé bújtak, míg most a marginális kisebbséget képviselik, vagy azt se, ezek az emberek leginkább a Blaha Lujza téren lehajtott fejjel bóklászó magukban dörmögő típusba sorolhatók. Orákulumok közönség nélkül, nem kell foglalkozni velük, nem számítanak. Azt pedig nem minősíteném, hogy egy gazdasági fórumon azt kell magyarázni, hogy mi az a reálkamat.
Firekiller
Firekiller ma, 07:52
Előzmény: #45072  kjanek
🥴😊 a tények makacs dolgok
kjanek
kjanek ma, 07:18
Vajon meddig tart még a választások utáni fityeszes gyászfolyamatnak köszönhető sírdogálás? Mennyivel jobb lenne egy újabb Viktor féle rendszer ahol annyi volt a program hogy folytatjuk. Mit folytattak volna az EU-ból való kilépés előkészítését, vagy az Orosz seggnyalást, esetleg a mértéktelen közpénz rablást? Tudomásul kellene venni hogy sz*rrá verték a fityeszt, egy olyan választási rendszerben amit a fityesz a saját győzelme érdekében kreált. Úgy tűnik az embereknek a 16 év alatt nemcsak Deutsch Tamás angoljából lett elege. Most meg a felcsúti orákulum azon imádkozik hogy az ország minél rosszabb helyzetbe kerüljön, mert akkor majd ők visszajönnek. Állampapírnál maradva, volt itt olyan akinek Orbán alatt sokkal gyengébb forintnál és jóval magasabb inflánál jó lett volna még az 5% állampapír kamat is, most meg jóval erősebb forintnál sokkal alacsonyabb inflánál már a 6%-nál is tajtékzott. Szánalmas.  
slash
slash ma, 07:15
Bandita kedd, 23:59
Lauráról lemaradtam. 
Van kép is?
Hathor
Hathor kedd, 23:54
Kit erdekel az a troll?
Minden nap berakja mas nickkel a whats appos telefinszámot ki mennyit keres, keressél Te is. Te meg fel is hívid aztán itt panaszkodst.
Nem tűnt fel minnden nap kitiltja a központi moderátor, meg törli?
Keresd fel, jól fogsz járni Lauraval.
Istenem mekkora fazinok vannak.
A hétvégi ottoszámokat nem kéred véletlen?
Hathor
Hathor kedd, 23:45
Előzmény: #45064  R00
Hát itt azt olvastam tőlük minden xar.
5évig ment ez.
Szerintem még xarabb lett minden, ha eddig xar volt.
Amúgy megcsináltam neki a minden xart topikot, oda nem írt, pedig vártam, xsak az allampapir ellen úszított.
Én nem úszítik állampapír ellen.
Az eggy dolog, hogy nekem már annyiért nem éri meg.
Mindug alkalmazkodim a piachoz. Már vettem másodpiacion, meg majd veszek is a kamatamokból magasabb kamatra, meg futamidő is rövidül, MAP+nál meg kamat is emelkedik már minél régebbi.
Van más lehetőswgem is.
Nem muszáj 5%éet sírni itt -1%.
Ettől en nem fogok a papírik ellen beszélni.
1.8% az infla, örüljön a nép a csökkenő kamatnak.
Még nindig arra szavaztak most nagyon jó lesz.
Várom tovább a nagyon jót.
Továbbra is csak a csürhét látom. Szedet vedett. őrjöngő társaság, de nindegy, ez jutott.
Ezt várta mindenki, megkapja
kkv14 kedd, 22:59
Előzmény: #45059  Zanza2
A mindig annyira függetlenekre gondoltam.
Boby
Boby kedd, 19:51
Én azért próbálom megindokolni,linkekkel alátámasztani,miért gondolok valamiről valamit. Hathornál ez a faktor nulla. Mohóság,önzés,kapzsiság,lustaság vezérli minden gondolatát és valami végtelen látens vonzalom orbán irán.
z0li23
z0li23 kedd, 19:41
B+, valaki beajánl a csoportnak egy Laura nevű MILF-et - erre kitörli a hozzászólásokat. Lazítson.....
R00
R00 kedd, 19:26
Hathor lett az új Body = Minden szar! 🤣
Ishar
Ishar kedd, 19:13
Előzmény: #45061  Spiller
"A lényeg: Orbánt alaposan félrevezették, megvezették a tanácsadói, egy idő után nem érzékelte rossz az irány. Azt gondolta ha az emberek jól élnek és az országért dolgozik az önmagában elég." --- Szegény félrevezetett Orbán. Bezzeg, ha tudott volna a dolgokról, akkor nyilván megakadályozza az intézményesült korrupciót. Annyira megvezették, hogy még a családi összejöveteleken sem tűnt fel neki, hogy körülötte már mindenki multimilliárdos, csak ő maradt nincstelen, miközben éjt nappallá téve a magyar nemzet felemelkedésén dolgozott.
Zanza2 kedd, 19:06
Előzmény: #45061  Spiller
"Persze phasz volt a fidesz az alapokat jól gondolták de nagyra nőtt az udvartartás és Orbán fejére nőttek plusz még bekormányozták őket tarthatatlan helyzetekbe. A végén már nem lehet kiszűrni a nyaloncokat akik kb 2mp alatt eladták"
Ember, Orbán volt az atyaúristen, mindenről ő döntött, minden tőle függött, hogy nőhetett volna bárki a fejére???
Spiller kedd, 17:59
Előzmény: #45055  kkv14
tök felesleges ezeknek beszélni. Mit vársz hirtelen észbekapnak? júú júú tényleg igazad van baaassszúúús. Nem fognak, egyrészt mert fujj fujj hajrá a gondolkodásuk, másrészt soha nem fogják maguknak bevallani ostobák voltak. Ha valaki értelmes akkor azt mondja ez meg ez szar volt de ez meg az jó volt. És a mostani kormánnyal kapcsolatban is megfogalmazna kritikákat.   Persze phasz volt a fidesz az alapokat jól gondolták de nagyra nőtt az udvartartás és Orbán fejére nőttek plusz még bekormányozták őket tarthatatlan helyzetekbe. A végén már nem lehet kiszűrni a nyaloncokat akik kb 2mp alatt eladták.  Az előző választásokkor már írtam át kellene alakítani az egész kócerájt, lefaragni az udvartartást, bevezetni az elnöki  rendszert. Az internetes fiatalok váltották le Orbánékat. Nem véletlenül akarják most 16évre vinni a szavazási korhatárt. pressman kiket hívott magához zsidó ünnepezni? influenszereket nagy követő létszámú celebeket. A módszerre már voltak főpróbák ott volt zelenszki aki TV műsorból lett vezető ott van a román választás. Finomítottak rajta orbánon kipróbálták működik. Ez a német választásokra kellett nekik és összességében EUrópát nem akarja elengedni a balliberális erő. Ami fura a háttérhatalom akik konzervatívok és echte tőkések nekik miért érdekük a plebsz balliberális irányba állítása. Ok a kollektivista eszmékkel jobban lehet irányítani de akkor is fura. A lényeg: Orbánt alaposan félrevezették, megvezették a tanácsadói, egy idő után nem érzékelte rossz az irány. Azt gondolta ha az emberek jól élnek és az országért dolgozik az önmagában elég. Háát nem. Választások előtt kb 2 héttel látszott hirtelen észbe kapott de már késő.  Én azt gondolom mindig kell egy változás, de ha változtatok akkor előre lépek egy jobb helyzetbe annak van értelme.   Mint amikor valaki lecseréli a barátnőjét akkor nem egy csúnyábbat puposat választ helyette. Meglátjuk. Nekem most minden jó. És el fogom venni ami kell. 

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek