Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kata726
Kata726 csütörtök, 08:46
Előzmény: #44358  melosX
Ilyen mélységig már nincs helye itt a politikának! Az, hogy kit visznek el börtönbe, meg Ukrajna? Ezeknek semmi köze a MÁP kamataihoz.
melosX csütörtök, 08:18
Előzmény: #44355  Catles1
" Alapvetően értelmiségi térben mozgok "
en meg az alsobb kasztokban      itt egyszeru a velemeny    vert akarnak latni es buntetest    de csak szinhazi szocsepleseket latnak tettek helyett     elegedetlenek
melosX csütörtök, 08:15
Előzmény: #44357  forster0123
nem a magyar politika mozgatja a magyar piacokat?    vagy legalabbis nincs ra eroteljes hatassal?     a nemzetkozi megitelest a maganbufik  reszerol?    az orszagkockazatot a nagy hitelminositoknel?    talan a politik hangulat es donteseknek  nincs rahatasa az allamadossag kulso belso finanszirozasara?      sztem van    emiatt a poltik es allampapir hozamok  kez a kezben jarnak  es van helyuk itt a temaban

forster0123 csütörtök, 07:55
Előzmény: #44353  Spiller
Be lehetne-e már fejezni ezt a politikai propagandát? Uncsi nagyon.
Ez állampapír téma, menj valami DPK-ba, ha van még olyan egyáltalán .
Csiszarg csütörtök, 07:09
1.Ellenzékben bűnözők ülnek. Velük minden megengedett, örüljenek, hogy nem lógnak.
2. MP is mérges ember. De nem csak ő mérges, hanem kb. mindenki, igen a társadalom jó része.
3. Nem akarok tejjel-mézzel folyó kánaánt, csak büntessék meg azokat, akik bűnösök.
Eddigi eredmények: Nincs óriásplakát, nincs uszítás, nincs Ukrajna, nincs Brüsszel, jönnek a pénzek, az M1 megtisztult. Most kell példát statuálni, hogy többet senki ilyen pestishez mérhető pusztítást ne végezhessen az országban, mint a fidesz.
Catles1 csütörtök, 06:50
Nekem egész más a tapasztalatom. Alapvetően értelmiségi térben mozgok (mondjuk azért nem szociológusok között) és bár nem tudom egyértelműen hogy ki a tiszás és ki nem, azért minden nap megy a zrika meg a beszélgetés hogy hogy beszóltak egyik vagy másik fideszes politikusnak (mert azért lássuk be, Pócs, Németh, Szűcs oltása szolgáltat okot a derűre). Néhány hete egy prágai úton voltam 5 kollégámmal, akkor pont az Általad említett dolgokról beszéltünk és 1 ember volt aki azt mondta hogy ez neki már sok, mindenki más meg azt hogy nem (az is sokat elmond hogy annak az egynek is csak a stílus volt a gondja, és nem az hogy nincs alapja a mondandónak.)
De természetesen ez nem reprezentatív és nem is akarok ezzel a véleménnyel senkit megsérteni!
Spiller szerda, 22:13
Előzmény: #44288  Colas
Sok tiszas ertelmiseginek kezd elég kinos lenni a Parlamenti tisza. Mondjak ok megvolt most jobbnak kulturaltabbnak kéne mar lenni és belevagni a munkaba.  Persze a csöcselek nem ilyen ahogy a forradalmak csürhéje mindig vert kivan es allatabb lesz allatnal (bocs allatok) sok tiszas azt mondja még ez kell a nepeknek egy darabig még ez megy. Mondom figyu de nem lehet túlsagosan is elvezi a megvaltótok ezt a szerepet. Mondjak remélik csak jó szinesz. Én azt gondoltam van egy agytröszt akik megtervezték a lépeseket, van egy itinerük és nyomnak egy ritmust smiben érezni a jobbitas szandékát. Nem érzem a végtelen felsöbbrendű tudast sem a kormanytagokban. Heheresznek beszologatnak es legalabb annyi a helyesbités mint a rendelet. Röviden egy céltalan kisstilű bosszúallast latok. Azert decemberre kivi leszek mi lesz. Sokan az alacsonyabb kasztokban már érzik ezekkel is csak többen vannak de ebben a fazisban még maguknak sem merik bevallani.
ktamask szerda, 17:25
Előzmény: #44350  ktamask
lesz > van!
ktamask szerda, 17:21
Előzmény: #44349  melosX

Az MVM-nek is új designja lesz: kék: Tiszás.
Mik vannak.
melosX szerda, 17:14
Előzmény: #44348  ktamask
akkor hat longra fel :)
ktamask szerda, 15:07
Előzmény: #44346  N0MAD

Mivel láthatóan javul Magyarország helyzete az iráni csetepaté ellenére + reálkamat van, gyakorlatilag minimális infláció mellett.
nem várnám,h felrobban az EUR HUF árfolyama
Várom a következő kamatcsökkentést a fixmáp máp+ papíroknál.
N0MAD szerda, 13:45
Előzmény: #44345  ktamask
nyilván volt oka csak nem tudom honnan lopták az ötletet.
ktamask szerda, 13:10
Előzmény: #44344  N0MAD

Valószínűleg okkal volt eddig mindig mínuszos.
Atom jó adat.
Csökkenő infláció.
GDP düböröghetne.
N0MAD szerda, 12:04
N0MAD szerda, 09:30
Előzmény: #44342  FR73
Így van. Politikusnál se kell azon csodálkozni hogy mit mond, külön stáb írja a mondanivalóját másik stáb közvéleménykutatási és fókuszcsoportos tesztjei alapján, a harmadik stáb meg betanítja neki hogyan mondja. A negyedik meg begyakoroltatja vele a várható témákra a reakciókat.
Ellenben a cechet mi álljuk, és ha elszalad a paci a lopásoknál az ha következmények nélkül marad az felhivás a keringőre a jövő összes tolvajának.
Aztán hogy a propagandistákat is számonkérik ha fordul a szél és nyílt törvénysértéseket meg felbujtásokat és becsületsértéseket követtek el szakmányban büntetlenül? Hát ilyen ez a popszakma. A bányásznak meg a tüdeje és az izületei látják kárát a megélhetése miatt.
Én biztos nem fogok könnyet hullatni ha munkájukat vesztik és felelniük kell esetleg.
FR73 szerda, 08:40
Előzmény: #44339  xy2003
Jajj szegény Fidesz. Én elhiszem, hogy 16 év után van olyan honfitársunk, akinek időre van szúkség ezt feldolgozni.
Nem az zavart, hogy hülyének néztek és hazudtak. Hanem az, hogy ezt velem fizettették meg. Egyik kirúgott propagandistát se sajnálom, sőt, már májusban a kormányalakítás utáni napon kellett volna kirúgni az összest, az elmúlt 2 hónapi bérüket is az adómból kapták.
ktamask szerda, 08:33
Előzmény: #44338  FR73

Én nem is tvzek igazán, még 1 percre se kapcsoltam be, nemhogy 4 órára, hogy beégjen a képernyő.
Majd ha nyugdíjas leszek, még messze van..

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek