Nekem volt ilyen, de ezt dobtam, még egy negyedév van benne 7% felett, de utána az alatt lesz és igen, +3 év. Ha másképp alakul április 12., akkor lett volna benne potenciál, de fel kellett készülni erre az esetre is. Nálam csak a 29/N maradt.
2028R = 2028 augusztus 24-én lejár, az még 2 év. Lehet,h addig adja a 7% felett kamatokat, nincs kizárva, és ha nem? És ha bemegy 7% alá, és 2028-ban véget is ér a története, míg a fixmáp rátolna még 3 évet? Ha kell a pénz 2028-ig, úgyis kivennéd, mindegy, hogy 7%-ot kapsz vagy 6%-ot, akár, akkor tartsad.
F5 -el ráfrissítettem: Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy
WebKincstár, MobilKincstár és TeleKincstár szolgáltatásaink karbantartás
miatt átmenetileg nem elérhetőek! Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük és szíves megértésüket köszönjük! Magyar Államkincstár
Az állampapírnál az a jó, hogy nincs óriási következménye a melléfogásnak, vagy az All-In-nek. És érzelmileg az is segít, hogy nominális növekedés mindig van. Ez már sokaknak teljesen elegendő.
Anno a PMÁP-ba ment a tömeg, persze voltak kitartó MÁP+osok, akik az 5-6%-nak jobban örültek...máig nem értem. Mint most 2033I, munkatársam is, kitartó infláció-váró. Most pedig a FIXMÁPban van a többség. És mint többség, szerintem jól mutatja, hogy melyik "tűnik" a legjobbnak. Nem biztos, csak annak tűnik.
Magyar Állampapír tulajok