Valaki azonnal dobta tavaly ilyenkor a 6,5 fixmápért vagy a bmáp ért. 2,1es inflációnál milyen dolguk lehet? Tavaly egész évben azt írták itt, hogy nyílik az olló, vagyis a pmáp megállás nélkül veszit. Mi változott tavaly óta? Még kevesebb lett az infla0mint tavaly ilyenkor. Én úgy voltam vele , ha januárban 2,5 alatti jön: dobás. Tehát azonnal dobtam a 2,1re. Megbánom utólag? Majd kiderül 2029-2030ban.
Én már nem tartom. Idén 0-ba jövök, 1 év múlva kb. +2%-ot ad a fixmáp 7%. És akkor már csak a 2029 -2030 javíthatja ki. +5,5% feletti infláció esetén van értelme a PMÁPnak. vagyis, hogy utoljére a 7%-ot a +2%-ot is le kell dolgozni. vagy-vagy.
Áprilisban eldől minden. Kormányváltás lesz akkor a hosszú lejáratú kötvényekbe gondolkodom, ezeket fogom venni. EU.-párti kormány, euró bevezetésének dátuma, EU.-pénzek haza hozatala mind a hosszú kötvényeknek adja a muníciót. Ha elmarad a kormányváltás és marad a jelenlegi vezetés, akkor arra már nagyon más szcenarióm van és szerintem sokan vagyunk már így ezzel. "Ha mindenki azt teszi amit tenni kell, akkor az lesz aminek lenni kell."
Állítólag kan bulinak készült, de nem jött össze nekik a szerelmeskedés mert időben lebuktat. Osztrákok ismét jól jártak 10-millával úgy, hogy a fiúk csak jöttek és gyorsan távoztak.
Egész nap marcangolod magad. Minek? Most raktam be 2031/Q1be a héten tök jó kamatot számolt sokkal jobbat mint a tavalyi 2028/Q2 csomag. jólesett a lelkemnek. viszlát.
Addig táncolnak és dorbézolnak ameddig szól a zene. Bízom benne, hogy a magyaroknak több esze van annál, hogy ezt a dorbézolást tovább finanszírozzák. Pár hét még és ki fog derülni, hogy fog dönteni a nép, nagy a tétje az áprilisi választásnak.
2027Q1 2027 januári lejáratú, kétlem, hogy addig kihúzza. Egy 2031Q2 lehetne még esetleg 7%-al (induláskor), bár az is necces, áprilisig még 2 hónap van.
Magyar Állampapír tulajok