Nincs garancia semmire. Én most a kamatot az új 5 éves fix mápba tettem (fix 6,5%, negyedévente fizet kamatot), és várhatóan odamegy a 2031/I és annak kamata is. A lényeg, hogy valahol legyen, kamatozzon. Gondolj bele, ha nem is döntesz optimálisan, mert más +1%-ot hoz, hát bumm, 2 milliónál 20 ezer Ft az a +1%, nem a világ múlik rajta. Idehaza átlagos cukiban kb 1000 Ft egy szelet süti, hétvégén voltunk.
Mesterem, bezárt a tenger, hazajöttem ma. Megláttam hogy Krk -ben 4,5euro egy szelet torta kicsit rámjött a pánikhangulat,hát erre még a kamatból SE! :-) Namost: Van bent 6,7M 2029/N-ben. idei januárban raktam be. gondolom ez marad. Van bent egy milla szarrá vált 2032/I gondolom ezt ki kell venni. Kivenném ezt az egy millát plusz raknék hozzá így beraknék két millát akkor most valamibe Mibe? köszönöm .
CIB bank. Pontosítok. Olyan magas lett volna a saját számlára befizetés a pénztárba, hogy végül a bankjegy autómatába fizettük be, mert az is drága volt, de kevésbé. Nagyon kiakadtunk ezen.
Nem védem a bankokat mert hiénák, de pénzt tudsz befizetni ingyen az atm-be , tudom nem mindegyikbe, kezedben a telefon megnézed melyik a befizetős is. A kincstárnak nincs ki-be fizető atm-je , ezért ingyenes a kp befizetés (gondolom)
OTPnél én is akartam befizetni KPt közösköltségre. Azt hiszem 100ezer alatt nem lehetett, de ha lehetett is plusz költsége volt Hiénák. Kincstárban nem volt a befizetésnek feltétele
Köszi Mindenkinek. Azért kérdeztem, mert Államkincstár pénztárból pézfelvételhez 0,45% tranzakciós díjat, max 20 ezer Ft-ot ír. Illetve nekem az is új volt, hogy a saját bankomnál a saját számlámra kp befizetésnek díja van a bank pénztáránál. Ezért kérdeztem. De így már tiszta.
Lassan érik a BMW mellé jár egy XXL-es Persil mosópor akció. Csak fogyjon már az a r..kes elektromos autó az itthon előállított, megtermelt, aksival. Komolyan vicc szerintem, hogy erre alapozzák a gazdasági növekedést. Mintha PAKS 2-től várnám az 50%-os energiatermelést, aztán még el se készült... Lehet mire beindulnak ezek a bámulatos aksigyárak, addigra a kutyának se kell az elektromos autó.
"Hirdetményben azt olvastam, hogy KP-s állampapír vásárlás a Kincstárnál ingyenes, személyes ügyintézéssel." Szép is lenne, ha a kp-dből levonnának, csak mert kp-val rohangálsz és veszel állampapírt. Amúgy bankkártyás vásárlással is lehet állampapírt venni díjmentesen. Tudom ettől sokan félnek, de a készpénzfelvétel nem olcsó. A kérdésedre válaszolt Hathor. :)
Magyar Állampapír tulajok