Szép estét, Szeretnék kérdezni, hogy mennyiben más az Pmáp-tól az Államkötvény? Pl: ugyanúgy "működik" mint az állampapír, vásárlási feltételek, visszaváltás marzs, ígért hozam... Valakinek van, vagy ezek inkább intézményi papírok. igyekeztem utána olvasni, de sok mindent nem találtam. Köszönöm.
Biztosan nem. Tegnap óta próbáltam regisztrálni sikertelenül. Teljesen ugynazokat az adatokat adtam meg néhány óránkénti újrapróbálkozásokkal(ctrl c - ctrl v)vel és egyszer csak működött. Biztos megint valami terheléses támadás történt.
"Állampapírra váltható utalványt nyerhetnek a Magyar Államkincstár (MÁK) meglévő és új ügyfelei. A nyereményjátékon azok indulhatnak, akik új értékpapírszámlát vagy gyermeküknek Start-számlát nyitnak, és azon legalább 100 ezer forintért vásárolnak állampapírt, vagy már meglévő számlájukon ugyanennyi összeget fektetnek állampapírba szeptember 23. és november 30. között – derült ki a Magyar Államkincstár hétfői közleményéből.,"
Köszi, Kincstár részéről díjmentes, csak mivel ajándékozásnak minősül, ezért a NAV felé illetékköteles elvileg 150.000,- Ft-t elérő/meghaladó összeg után.
Már rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem, bocsesz: kamatperiódus első napját megelőző 4. (negyedik) munkanapon történik és az így megállapított
kamatmértéket az ÁKK Zrt. a honlapján (www.akk.hu és http://www.allampapir.hu) teszi közzé, legkésőbb a
kamat megállapítás napját követő munkanapon.
Én is így tudom: értékpapírok esetén ingyenes, de kp esetén nem. Azért mielőtt meglépnéd, kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, az a biztos, hátha változtattak valamit.
Nos ez a cikk több, mint elgondolkodtató. Ehhez nézzük meg a tegnap megjelent monitoring jelentést az AKK oldalán. Az idei hiány eddigi finanszírozása így áll össze külföld 48% lakossági papir 25% DKJ 12% Kötvény 15% . Nagyon jól látható a probléma. A megfelelő következtetések levonását mindenki megteheti saját maga. Minden egyes Alompapir 2x deviza fedezettel van nálam jelenleg befektetve. Ha Zsiday félé 6-8 negyed éves recesszió bejön Amerikaban nagyon nagy baj lesz. Anélkül csak baj van. Nem kicsi így sem. Az első negyed év elég kritikusnak tűnik. Nekem 25% PMAP és bizony nem leszek mohó. Portfólió másik cikk 392,5 Eurót mond év végére. Morgan Stanley 410. Időtáv nincs megadva. A tőzsde fogja a jelet adni szerintem. SP 500 5% nal nagyobb napi esése, vagy valami hasonló. A szentiment már egyre rosszabb, a likviditás még nagyon nagy. Mindenki próbálja kihúzni az év végéig. Esetleg amerikai elnök választás, bár nem tudom pontosan, hogy miért. Kamala adó emelést ígér, de majd meglátjuk.
Magyar Állampapír tulajok