A 30 éves usa jelzáloghitelek átlagos kamata tegnap 7,6% emelkedett.Nem állítom, hogy ugyanaz a kategória, de azt viszont igen, hogy ha nem is azonnal,de ez hatással bír a magyar pénzügyi folyamatokra.
Neked mi a bajod amúgy? Magyar Állampapír tulajok a topik címe. Sokat nem írtam a nyáron. Most járt le 09.20. Kèrték majd írjam le mit veszek belőle. Nem kell ezèrt felkapni a vizet. Vegyèl rèszvènyt, ott nagyobb a haszon, ès èlvezd az előnyèt
Év elején lesz egy látványos visszaesés a magas bázis miatt, hatalmas melldöngetéssel, hogy legyőztük. Aztán 2024 végére szép lassan visszaemelkedik majd, Soros, Brüsszel és a háború miatt.
8.71-8.76%os DKJkat vettem 09.20ból. Már nem nsgy biznisz a 16%ok után, majd max átkötöm másra, ha jön jobb addig. Látra szólónál jobb. Èv vègèig mèg meglátom a tőzsdèt is, behozzak-e 2023as TBSZre. Már a tegnapi -3.5%os Bux egèszen meghozta a kedvem
többször nyíltan mondták. hogy a 3%-os infláció helyett 4-6% lenne inkább a cél 2%-os toleranciával. Ha a 6% lesz választva, akkor a 8%-al december -január körül akár jók is lehetnek a számok.
USD ilyen kamata mellett csak a Forint szándékos gyengítése adhat okot a DKJ ilyen alacsony hozamára. Ami nem alacsony, de USD kötvény kamatok+ árfolyam nyereség több mint a Magyar állampapírok hozama. Csak egyet nem értek, hogy lesz gyengülő Forinttal letörve az infláció?
Áh nekem ilyen uri huncutságokra nincs idegrendszerem... visszatérítés MBH nál nem igen volt, OTP nél volt, de hülyeségekre, mind a kettő megszűnt, most DKB -t nézem de ott nincs visszatérítés, csak utasbiztosítás benne meg autó casco egész világra . 2,5€ havonta
Igen, kicsiért is lehajolunk :)). Legalább az Iványi-féle iskolájának, hajléktalanok orvosi ellátásának szánt összeget kitermeli. Ha rászánod magad, olyan hitelkártyát válts ki, melynél a visszatérítés meghaladja a kártyaköltségeket. Azért szeretjük, mert ingyen hitellel ingyen veszel dkj-t és a MÁK ingyen utalja az általad megadott számlára.
BB@MKB@MBH- nál mikor hitelt vettem fel kötelező volt hitel kártya számlát is csinálni, akkor az akkor fizetésem ~4x esét adták meg. Én megszüntettem amint letelt a fél éves ingyenessége, mert nem láttam értelmét. Itt ti DKJ befektetésre használjátok vagy mire ?
BB@MKB@MBH- nál mikor hitelt vettem fel kötelező volt hitel kártya számlát is csinálni, akkor az akkor fizetésem ~4x esét adták meg. Én megszüntettem amint letelt a fél éves ingyenessége, mert nem láttam értelmét. Itt ti DKJ befektetésre használjátok vagy mire ?
Magyar Állampapír tulajok