Nem az egy napra eső forgalmat kell nézni. Az elmúlt napokban, hetekben a forgalom jelentős része srv volt, közben pedig látszott, hogy tudatosan az emelkedés ellen dolgoznak. Az általad említett 187k pedig 900k volt. De ez alkalmamként 800k és 1,5 M között jelenik meg különböző szinteken. Mikor mit kíván az árfolyam. Ha 7M darab vétele a cél akkor azért nagyon nem mindegy, hogy 9,7-en vagy mondjuk 12-13-on veszik meg.
Szerintem... Eladtak nemrég valamivel több mint 77k. részvényt, mondjuk 9.75 átlaggal, 10 forint helyett. Ez olyan cirka 20,000 ft plusz a vásárlónak. Én úgy gondolom, a vezetőség önéletrajzát olvasgatva korábban, ha ez SRV volt, Ők ennél sokkal nagyobb kvalitású emberek, minthogy a tenyerüket dörzsölve örülnének, ennek a mai eredménynek. 10 forinton a 187k. eladó papír négy eladó ajánlata volt... A belépő kérdésemben már érdeklődtem az általam lehetségesnek gondolt kockázatokról, válasz mint beszélgetés szintjén, nem sok jött. Ismerjük a terveket is, elég jól le van kommunikálva. Illikvid, tehát nincs nagy forgalom jelenleg a papírban, ebben rövid időre, nagyobb összeggel spekázni.... Hát?!... Én hosszabb távra vettem a papírt, bízok benne, hogy jó döntés volt.
Sokan szerintem már inkább kiszállnak. Köszönhetően annak, aki most is betolt egy jó nagy mennyiséget 10-re. Így kell elszedni a részvényeket potom pénzért a csalódott emberektől. Gondolom a vezetőség meg hangosan röhög a kisbefektetőkön.
Még mindig van aki 9,7-ért adja. Normális?????? Sebaj, van még 8-10 hét, ezzel az ütemmel. Igaz, ha a forgalom felét az SRV adja, akkor nincs nagy bizalom a cégben, pedig most lehetne feltolni az árat.
Amugy szerintem nem az az erdekes hogy most oldalaz szepen az srv program alatt... az a nagy kerdes mi lesz akkor ha kijon valami pozitiv hir (negativ inkabb ne jojjon) es mondjuk megjelenik egy komolyabb veteli ero... mert akkor a napi 200-400 ezer elado az semmi - akkor majd ugrunk egyet... addig marad ez...
VERTIKAL Group Nyrt.