át akarnak menni: "14. napirendi pont
Döntés a Társaság által kibocsátott törzsrészvényeknek az Xtend multilaterális kereskedési
rendszerből történő kivezetéséről és egyidejűleg a Standard szabályozott piacra történő bevezetéséről" . De más lehet az ok. Standardba 10% közkéz, vagy 100 M forintnyi közkéz vagy legalább 100 db tulajdonos kell. Ezek szerintem megvannak.
De ha annyira kell neki a zseton, adjon 1 forint osztalékot...az neki komoly összeg és akkor boldog lehet... De mivel nem ez történik kb. 100% hogy a közkezet kell növelni...de miért? Standardba van valami feltétel? Ha át akarnának menni persze Vagy valakinek piacon adják át?
kíváncsi vagyok, hogy módosítják-e a 2025-re várt növekedést a stratégiai célok között - 2025-re 30%-os EBITDA bővülést vártak a 2024-hez képest (lentebb a féléves jelentés, amiben ez megtalálható a 25. oldalon)
Az a legaljasabb felbeszélés. Ha tényeket mondasz, az nem fair azokkal szemben akik a másik irányba várják. De ezt te is jól tudod hisz régi motoros vagy, csak játszod az értetlent, miközben titokban azt várod hogy feljebb menjen az árfolyam hogy tükrözze a cég valós értékét.
Minden évben beleírják, hogy MRP keretében sajátrészvényt vásárolnak 18 hónap időtartam alatt. Aztán az újabb éves jelentéssel ismét felülírják. Eszük ágában sincs SRV-t venni. A számok egyébként jók.
VERTIKAL Group Nyrt.