A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Nem előre rohanva, de azért a fejemben ott van, hogy ez egy megnyúlt 5. hullám is lehet egy C hullámon belül, ami alapján a megnyúláson belül iii of 5 1.15x környéke lenne. - Közeledik az árfolyam az ellenálláshoz, úgyhogy a fentit én hátrébb sorolom, ideálisan 1.13 környékén lehet vége az impulzusnak.
...de ha nem így csinálnák, akkor hogy tudnának ennyit lopni? :D elég, ha a szavazókban elhitetik, hogy ők az adócsökkentés kormánya, ugye. Aztán az adót beszedetik a bankokkal, a boltokkal, a biztosítókkal, a benzinkutakkal, és minden más gazdálkodó szervezettel...
Azt alt-right mindenhol kisebb állammal kampányol és adócsökkentéssel. Magyarországon rekord méretű a GDP elvonása és az állami költekezés. Itt minden máshogy működik, vagy mi még ezt is rosszul csináljuk.
En leginkabb a yuan elleni tamadasos verzioban latok raciot, de leginkabb azert mert Bessent benne volt a BoE elleni tamadasban is Soros bacsi mellett. A vegen meg kiderul, hogy Trump valojaban Soros berenc :)
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!