A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Ha valaki megnezi a DXt annak örülök. Én nem Elliott hívő vagyok , van egy saját rendszerem. Nálam a DX akár 125 ig mehet . Ebben ez a negyed év kritikus. Ha DX fehér gyertyát kap, akkor brutális dollár erő is jöhet. Jelenleg minél több piac közeli emberrel beszélek annál nagyobb a bizonytalanság közöttük. Ez így nem lesz jó.
Nagyon minden a határon. Russell2000 és DJT törte a 200 napost. Ezek indulnak meg először. Bitcoin lehet, hogy alma. Mondjuk ott nem sérült semmilyen hosszú távú trend a napos meg nekem látszott. JPY komoly kérdések. Hetesen meg biztos nincs kesz
Divergencia trigger 405on van. Aztan hogy ott tovabb megy e,mint egy fibo 61es korrekcio,az elvalik. Sztem nem ordogtol valo itt venni,de ha a trendvonal torik,az egy uj scenario lesz.
Nálam a napos/hetes fibo 397,3-ra mutat. H1-en 399 (fib 200)m de szerintem 397,6 is elérhető (fib 2.618) nagyobb tf miatt. Után szerintem B hullám fel 407-409 körényékére.
Szerintetek ezt érdemes már hosszabb távra longolni, vagy előbb lemegy még új aljra? Most csak egyedül PA alapján nézve. https://imgur.com/a/dPzBPEM Kérlek nyomjatok +, ha már long; és nyomjatok -, ha ez még short. Köszönöm!
Van lehetőség a kamat emelesre, ha forint erőt akarnak. A kettős kamat rendszer miatt mindenki pont lszrja az alapkamatot. Szinte sehol nem használják. Annyit jelent, hogy a lelenlegi kötvény tulajdonosok picit szivnak. Mondva csinált okot könnyű lesz találni. Lehet, hogy a dollár paritas elhozza a következő 2-3 hónapban. A dollár következő hónapos gyertyaja nagyon fontos. Ha a negyedéves letores megerősítést kap, akkor cumi. Továbbra is az a mondanom, hogy a dollár nincs kész, se a DX. Utána konszolidáció és 390 és Euro év végére. Nagyon fontos a politikának, hogy év végén 400 alatt legyen az Euro. Ezt bemondta a király. Rövid ideig lehet az, amit ő mond.
MA200 pont itt van 400.70. Leszurhat de alatta brutál támaszok vannak 396 nál emelkedő trendvonal Ha béke lesz az más lesz! De nem ott tartunk eddig csak pletyka van , nem hír!
Last shakeout, buy the dip. A geopolitikai helyzet ès trumpos mém kirázás után mindenki a rizikós alt szektorba akar ülni, amúgy sincz elege az embereknek 3-4 èvet tovább üldögélni a mindent is megoldó csoda projekjeibe.ETH èppen kivégzés alatt, de a többi kisebb Mc holy grailnek tuti menni fog :))) minden nap van n+1 belölük.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!