Topiknyitó: _Macika_ 2022. 09. 27. 08:22

MBH Bank Nyrt  

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding.  Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ahham 2025. 12. 21. 13:17
Előzmény: #1499  Funnyman
Ennél a retek tolvajnál bármelyik hiteltelen csak jobb lehet. Te nem ebben az országban élsz? Te nem látod, h mivé tette az országot 16 évnyi Fidesz? A korrupción és a lopáson túl tudsz bármit mondani, ami az állam kezében van és jól működik? Vagy egyáltalán működik? MÁV? Lakhatás? Egészségügy? Árak? Persze zsebdiktátorunk úgy bebetonozta magát, h egy új kormány szart se fog tudni tenni. Lásd Karácsonyt b
Budapesten, a Fidesz retek játékszabályai szerint...
Funnyman 2025. 12. 21. 13:12
Előzmény: #1497  Freeshark
Az MbH nem lesz bajban, mert marad a kormány, esélytelen bármilyen váltás hiteltelen kihívókkal. Inkább viccesek mint figyelemre méltóak petiktől feriig gergőn át...ezt a józan ész mondatja mindössze. Bohócok akadnak, de államférfi jelölt? Bár volna egy normális, képzett, hiteles kihívó.. vajon miért nincs??
Ahham 2025. 12. 21. 12:47
Előzmény: #1497  Freeshark
Összetett a kérdés. Alapból azt mondanám, hogy igen, nagy bajban lesz, mert az MBH vastagon hitelezi a közpénzből kitömött NER-butikokat. Ugyanakkor ezekben a NER-butikokban számtalan magyar ember dolgozik, több 10, de több 100 ezer is akár. Így a Tisza-kormány nem engedheti meg magának, hogy ezek a cégek mind bukjanak, mert az kb. egy kezelhetetlen munkanélküliségi hullámot generálna.
Freeshark 2025. 12. 21. 12:40
Ha a Tisza győz nagy bajban lesz az mbh!
A sok ner hitellel mi lesz?
Ahham 2025. 12. 21. 12:30
Előzmény: #1495  Ahham
Viszont akkor túl magas árfolyamra a bank sem számíthat, hiszen ha a piaci ár 4.500 és elszipkázzák a dolgozói részvényeket 2.900-on, az nem lenne jó hatással a dolgozói morálra.
Ahham 2025. 12. 21. 12:28
Előzmény: #1472  Toka
A dolgozói részvény nem adható el a piacon? Mert miért adná el 2900-ért a dolgozó a cégnek, hátha a nyereségből visszakap, ha a piacon maga is eladhatja az aktuális árfolyamon?
Toka 2025. 12. 21. 10:46
Előzmény: #1493  Freeshark
Igaza van de a makro, mikro meglatásait ne keverje össze egy részvényben rejlő pillanatnyi lehetőséggel.Ha van papirja tartsa vagy adja el, ha akar vegyen...de 1iksem kotelezo.Toka clubban leirhatja meglátásait a gazdaságról, a Toka clubb nem rv specifikus.Szeretettel várjuk.
Freeshark 2025. 12. 21. 03:16
Előzmény: #1487  1valaki
Itt csak én látom reálisan a dolgokat mindenki másnak a nézete torz!
Fektess alulárazott USA papírokba ha valódi izgalmas story érdekel engem a fos ner papírok nem érdekelnek!
Bolond aki nem veszi észre h a kormány nem a kiadásokat csökkenti amire szükség lenne hanem eszetlen módon a bevételeket növeli miközben az államadósság is nő és a finanszírozás költsége is hiszen magas kamatokon finanszírozza magát az állam.
A bevételeket úgy lenne érdemes növelni h vagyonadót kivetni azokra akik állami tehát közpénzen gazdagodtak meg hiszen az ő életszínvonalukra ez nem lesz hatással.
Több multimilliárdos úgy gazdagodott meg h az államot károsították meg és ezt támogatta a fidesz.
Az általad imádott MOL is azért fizet ennyi sok adót mert ezt néhány hazai tőzsdei cégtől szedik be nem pedig Mészárostól és még 20 multimilliárdostól akiket vagyonelkobzással kéne büntetni ez így korrekt!
Freeshark 2025. 12. 21. 03:08
Itt csak te vagy beteg én reálisan látom az összefüggéseket! 
Itt neked kell vizsgálatra menned én tökéletesen működöm ami neked furcsa h igazság érzet alapján beszélek veled kapcsolatban és itt mindenki látja h az eltorzult jellem az kizárólag te vagy!
Mivel látom h mely vállalatok működnek normálisan és versenyképesen ebből indulok ki, több indexet és egyedi részvényt jól eltaláltam a NASDAQ-on belül!
Öregem te torz cégekhez vonzódsz ez is elárul mindent rólad!
Azért támadsz mert lelepleztelek!
Kataq 2025. 12. 21. 01:17
Előzmény: #1485  dzsini2
Gratulálok!
TozsdeMagus 2025. 12. 20. 22:22
Pablo Escobarnak is volt saját bankja!
Toka 2025. 12. 20. 12:39
Előzmény: #1488  Toka
Helyesirasom 0....nincs rajtam szemuveg.
Toka 2025. 12. 20. 12:39
Nem kell bántani senkit sem.Az az Ő véleménye...a pénz utját kell kovetni, jo meglatásokkal foleg igy választás kozelettével ahol...itt a piros hol a piros ....mi is hasznot realizálhatunk s lehet jot mert a bank erdekes modon rendelkezett sajat reszvennyel amit eladott...ezert van neki most 4 ezer se...ha most nagyobbat harapna ...akkor jon el a mi idonk igazán.
1valaki
1valaki 2025. 12. 20. 12:26
Előzmény: #1482  Freeshark
Ember, te annyira beteg és elvakult vagy, hogy javaslom feküdj be egy klinikára, hogy visszatalálj a józan eszedhez.
Szerencses lenne ha a politikát kihagynád ebből a topikból és mint irigy károgó keresnél egy köpködős topikot, van itt ep elég sajnos a fórumon.
oldrider 2025. 12. 20. 12:18
Előzmény: #1485  dzsini2
Köszi, hogy leírtad tényszerűen a valóságot! Remélem ezek után visszafogják magukat akik nem érdekeltek, de próbáltak itt okoskodni és meggyőzni önmagukat arról, hogy nekik mennyire jó, hogy nem jegyeztek részvényt, azoknak pedig mennyire rossz, akik jegyeztek és pár nap alatt nyertek 10-15 százalékot!
dzsini2 2025. 12. 20. 10:38
Elmondom pontosan, mi történt. A FIDESZben kitalálták, hogy az ismerősöknek leosztanak egy kis pénzt részvények formájában. Ezért 7%-nyi részvényt közvetve átadott az állam, amit jegyezni lehetett. Akik belső körösök, tudták, hogy ez jó buli, ezért beszálltak. Ki az a hülye, aki eladja 2500-ért, ha 3000-ért vette??? 3000 volt az alja legrosszabb esetben. Mindemellett jó ötlet volt 68 milliárdot MBH-s befektetési számlákra mozgatni és óriási kampányt csinálni a banknak (folyton a hírekben volt), így új ügyfeleket szerezni. Az intézményieket nem szolgálták ki teljesen, hogy legyen vásárlóerő. Nem akarják a saját bankjukat bedönteni!! Ez egy jól átgondolt stratégia volt a részükről. Ha megértette valaki, hogy az a céljuk hogy mindenki (de főleg ők) jól járjanak és ismerte a bank értékét, akkor bele mert vágni. Én 15%-on kiszálltam pénteken. Nem várom meg a választásokat. Sajnálom, hogy csak a portfólióm negyedével sikerült, mert mire odért a pénzem az állampapírból kedden dél előtt 10 perccel, lezárták délben, így csak a pénz egynegyedét sikerült jegyezni. Így is a bankos kisasszony szemfülességének köszönhetem, aki az utolsó pillanatban felhívott, hogy most zárnak. A nyereségem 1%-át megkapta utalványban, megérdemelte! Nem kis összeg. Ezzel a lendülettel szüntetem meg hétfőn az MBH-s befektetési számlámat, miután ez a néhány ügylet röpke 3-4 órámba került megbízási fronton. Őrületesen rom az MBH mobilapp. Örülök a nyereségnek, a károgók meg nem látnak a pályán: ez egy jól átgondolt program volt a bennfenteseknek!
Freeshark 2025. 12. 20. 10:10
Előzmény: #1483  Olajugynok
Sosem iszom alkoholt nem magadból indulj ki én reálisan látom a világot!
Olajugynok
Olajugynok 2025. 12. 20. 07:55
Előzmény: #1481  Freeshark
Hazaertel a kocsmabol? Látom sikerült Fidesz fobiasra inni magad. Gratulálok a kommentjeidhez, csak szólnek,hogy ez nem egy kibaszott politikai topik mester! Arra van ilyen igényt kielégítő hely, ott írhatod a hajnali agymeneseid. Köszi,
Jó szerencsét! 
Freeshark 2025. 12. 20. 02:42
Előzmény: #1422  1valaki
A szolgáltatás színvonalát tekintve egy silány bank, az Erste sokkal jobb ahogy az összes külföldi bank.
Az ostoba fideszes gyűlölködő vidéki embereknek jó akik mindent elhisznek a hazug propagandának.
Freeshark 2025. 12. 20. 02:36
Előzmény: #1414  1valaki
Az mbh bank egy korrupt rezsimet támogató bűnszervezet a fidesz holdudvara.
Kinek kell bankfiók csak a buta tudatlan embereknek ráadásul a fenntartása sem olcsó!
A bankfiók az a múlt ahogy az atm is.
Ez a bank mögött korrupt hazug 1000mrd közpénzeket ellopó fideszes rablók bankja hiszen ők a legnagyobb részvényesek.
1vki pedig a leginkább rosszindulatú ritka aljas figura a fórumon.

Topik gazda

_Macika_
_Macika_
2 4 4

aktív fórumozók