Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Hát én pont igy voltam vele....11m-em maradt, hogy ha nem jon be legyen mit a tejbe apritani.Mondjuk abban biztam, hogy az intezmenyinek meg kell indokolni a vételt.Mikor lejegyezték az intézményik, akkor mar tudtam hogy jo lesz.
Valahol ez előnytelen haszon? 2970 vette ember azt már adja 3300 mások meg 4-5-6-7 k sírnak piacon ott tudhattak venni Szégyen 😢😢 2k jó lenne h higitsák be
Igen, van sok magánszemély, akinek a berakott pénzének még 30%-ig tudna venni (ezt vagy mást), de mondjuk, hogy ezt, mert úgyis erre szánta. de nem tud se venni se alani, mert rendszerlassulás van. Mondjuk igy nem is esik :-), mert nem tudnak eladni sem. (első 10 percre értem)
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban