vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Már 96.4%-nál tart! Ma réssel esett.. Feljebb kellett volna menni, akkor nem lenne ilyen alacsonyan! :))) Kíváncsi vagyok, hogy a kék abc, belefér e a 161.8-ba.
Támasz letörve! Innen 90%-hogy a pingviné! Csak statisztika, Tuti és gari nincs! :)) Nézd meg a csökkenő trend abc verzióját! Már megvan a madárka óráson. Sőt már a 120% is... Ráférne egy pihenő, de a 161.8 "megegyezik" a 100%-s nagy madárral. Szóval ez még nincs lefutva! hmm Főleg mert az a MOL!!!!
Én fenntartom a lehetőségét, hogy a 2730 körüli fordulat után bár májusra (ha jó osztalék lesz) lehet egy roham felfelé, de utána akár egy keményebb lefele irány is bekövetkezhet. https://invst.ly/1ccxsl Alapvetően makro okkból (választás, háború, kiskutyapöcse). Ez csak egy theoria, lehet, hogy halad tovább a lila-zöl háromszögben...
Nem nagyon publikálom a molt, nincs változás nála, de ott van a charton amit keresel! :)) Támasz szintként szerepel (61.8%/2874.8) és 2780 volt az alja eddig. Baj lenne, ha nem fogná meg, mert akkor felébreszti a 2748-as madarat és ott még 2700 alá is "benézhet". Egyelőre a fontos szint, a 2874.8, de sávosan. Fent egy picivel előbb fordult le, amire lent "rátehet"..
MOL topik