vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Azért jó hírre is van esély, mondjuk minden marad úgy, ahogy eddig volt, csak az a kérdés, hogy ezt hogyan fogják lekommunikálni . Én azt nem értem, hogy az elmúlt hetekben miért nem támadták meg az olajvezetéket az Ukránok, amikor nyilvánosan engedélyt adott Trump erre. Arra tudok gondolni, hogy a háttérben folynak a tárgyalások.
Igen az ott jó vétel, de csak a normál, szokásos korrekciós trendeknél! Ha belenyúl a funda, akkor viszont az diktál egy darabig! Más indikátorokat is be kell vetni és jöhet a rizikófaktor...:))
Szóval már ennyire itt járunk Hmm Én még vártam volna egy kicsit a vétellel,de látva a pingvint lehet ideje próbálkozni egyet. Ha mondjuk lesz valami a barátsággal, akkor tuti biztos a 2600 alatti ár.. azért van itt kockázat most ..
Valóban nem szabad mindent, de a múltkor pl. az OTP chartot nézegettem, az elmúlt évtizedekben ha hetesen 30 alá ment az RSi az bizony durván jó vétel volt, és szerintem ez általában igaz bárhol. Lehet még megy onnan is lejjebb, de azért az esésnek is van korrekciója... Ott ki lehet szállni, ha úgy gondolja az ember..
MOL topik