vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
ott is megvertük a török túlerőt :)
a mol még mindig sok zsével tartozik nekem, most (talán) bevasalom :) úgyis csak akkor shortolom, ha megint délnek megy az egész bét, akkor nagy lesz a mol meg egis zakó :)
Nem mintha volna jelentősége, de én shortra egyáltalán nem készülök a Molban Ha öntik ott leszek. Mint védő.Önhetik rám a szurkot. Viszont ugrani nem fogok hiába nem vagyok egy Titusz típus. :)
múlt héten ki..ott balfék portfolióm volt ricsiből, hozott nettó 500k-t 1 hét alatt :)
molciról lemaradtam zárónál 19,5król szerdán, gratula azoknak, akik tudtak venni!!! kezd itten egy szép kis bull kerekedni, hajrá bikuci!!! 22k-t végre áttörhetné ez a köcsi index, 22k mol, 8k otp, 40k ricsi jól mutatna. miki gyere rallizni
nem is aggódom, csak ügyibügyi broki szólt, hogy vegyek, mert szaggatni fog fel, aztán lemaradtunk róla... az ötlet jó volt (brókeré), én se gondoltam komolyan, hogy a brokicég majd ad el nekem belőle, mikor ilyen jó a kilátása rövid távra (ha megerősítik, akkor az persze HT is jó a molnak) nyilván örültem volna, ha tudunk venni, de nem is éltem bele magam. nettó 1500/rv lett volna rajta, és még tegnap is 20100 körül betunkolhattam volna a molszaftba... de már csak akkor, ha gyilkolják :) akkor majd a véréből iszunk :) (addig is hadd menjen min. 22k-ig)
Te mennyire hiszel a választások~~bear "korrelációban"?
TopK 11k- ja eléggé eltúlzott sztem, inkább a 21k lenne reális, 2007-re meg 25-26k (persze ezek között még hintázhat, mint vasorrú bába a dinamóban :)
"Te mennyire hiszel a választások~~bear "korrelációban"? "
semennyire
"TopK 11k- ja eléggé eltúlzott sztem,"
ez is meg a 33k is. Az átgondolatlan előrejelzéseket állította pellengérre az írásom - de keveseknek jött le.....
Törölt felhasználó2005. 11. 28. 10:32
Sziasztok!
Mit szóltok a pénteki közös MOL kormányfõi tájékoztatáshoz, mely szerint jan 1-tõl a lakosságnak nem lesz gázár emelés?
a: már mûködik a nagykoalíció, ha Viktor valamit kitalál, akkor azt Fecó megcsinálja
b: tulajdonképpen Fecó nem jelentett be semmit, mert a gázárat mindig júl 1-tõl szokták emelni
vagy van egyéb tippetek?
Dinamikus cég, dinamikus prezentáció: zenével és videóklippel támogatott prezentációval kezdte beszédét Hernádi Zsolt, a MOL elnöke. A felvezetőben bejátszásra került egy korábbi szlogen: "MOL részvény: olaj a sikerre."
Hernádi Zsolt 1999-et a társaság privatizációja utáni történetének fordulópontjának tekintette, amikor meghatározásra került a cég új szemléletű stratégiája (mely lefektette a finomítói korszerűsítés programját és a regionális terjeszkedés koncepcióját). 2002-ben meghirdetett stratégiája az intenzifikáció jegyében került meghirdetésre: akvizíciók folytatása és a készletakvizíciók megkezdése (ZMB-projekt).
Hernádi Zsolt, a MOL elnöke a társaság 2010-ig szóló stratégiájának ismertetését azzal kezdte, hogy nem az a kérdés hol leszünk 2010-ben, hanem hogy merre megyünk. Az elmúlt években a MOL bizonyította, hogy jó döntéseket hozott a megfelelő időpontban.
A MOL az elmúlt három évben minden vonatkozásban teljesítette a kitűzött célokat (az egyetlen terület, ahol elmaradás mutatkozott: új töltőállomások száma).
------------------------------------------------------------------------------ --
www.portfolio.hu - link
MOL topik