vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Nem nagyon foglalkoztam a Mollal. Azt a pingit már nem figyeljük annyira, túlkoros már, van helyette másik! Szépen tette a dolgát, kipipálva! Kétszer is beugrott a vízbe...:)) Felvázoltam gyorsan a mostani képet és tervet. Az első korrekció már megvolt a 0,382%-0.5% között indulva! A második is elérte a szintet 0.618%-0.786-s sávból indulva! Remélhetőleg nem viszi túlzásba, bár a Mol mindig hajlamos rá, sokszor mélyebben fordul! Majd 3100-3200 közé kellen felfútnia a következő korrekció kezdetére, a rajzon látni is (3. szakasz). Na ott érdekes lesz, mert van bőven ellenállás, lokális csúcs! Ez a forduló lényeges lesz, remélhetőleg elmegy addig és nem rottyan meg előtte, nagyon kényes a sok fundás hírre!! Szóval az ottani lefordulás, korrekciótól függ majd a további kék trend felfelé vezető célja, ott mindenképpen módosítanom kell valamennyire a kék szinteket! A piros madár, attól még nem remeg meg és jó irányadó lesz! Három célszint is egy helyen van ott, jó közel egymáshoz! Persze a MOL az MOL... hmm Tettem támaszokat is lefelé, nyilván van célár is alatta, de egyelőre hagyjuk békén kilógni a képből! :))
(Ha a mostani korrekció túl nagy, túl mélyre menne, akkor borul a bili és újra tervezés kell!) https://ibb.co/rNZjTPt
Csak annyit tennék hozzá, hogy a tetőzés/célár jó volt, pingvin a vízben! Ja és még valami, 2023 és 2024-ben is nagyobbat eset 61.8%-nál! Most még nem érte el, de már 50%-t meghaladta...
úgy tűnik a 2880-as szint szépen kitartott, talán kisebb az esélye a 2790-nek, de még lemehet oda mert elég nagy lendülettel esett neki a 2880-nak. A kérdés, hogy a bullishcross itt vagy ott jön.
MOL topik