Nem vagyok ukranparti,meg beke es haboruparti sem. Az ukran zaszlonak alapvetoen nincs helye itthon semmilyen formaban,max hivatalos kuldottsegnel. De ez kurva atlatszo volt,es egyben szanalmasan olcso ruszki befolyasolasi kiserlet.
A zászló kifeszítése része az ukránellenes propagandának. Az a kérdés, hogy beválik-e az ukránellenes propaganda. A "békepárti" hatalom a háborúval rettegtet és arról akar beszélni.
Ket percre volt kihuzva a zaszlo,a fotosok is be voltak keszitve,megcsinaltak a kepet,es kozben akik szoltak nekik,hogy nem kene,azokat veressel fenyegettek..alig volt atlatszo,h megrendezett fideszes jelenet volt.
Ukránpárti vagyok, engem nem zavar, ha egy párt ukránpárti, annál jobban zavar, ha egy párt oroszpárti. Az ukrán zászlónak semmi köze nincs 1848-hoz. Ahhoz van köze, hogy eltereli a figyelmet arról, hogy a választás tétje a kormányváltás. Ezt provokációnak szánták. Ennyire látványos ukrán zászlót magányos felvonuló nem készít és főleg nem szervez hozzá csoportot. Hasonló provokáció volt, amikor 2004-ben Bácsfi Diana plakátolt, jelvényezett és kitűzőzött. https://hvg.hu/itthon/20051027bacsfi
Minden -izmusnak megvan a maga ive,a felszallo,a tetozo,majd a hanyatlo. Ennek is megvolt a tetozese,most jon a hanyatlasa. Jartam sok orszagban a vilagban,engem mar olyan 10 eve js eborzasztott,hogy a nyugati kenyelemnek keleten borzalmas szemethalom a velejaroja. Ipari mennyisegu muanyag es egyeb,nem feloldodo retek kerul a vizekbe,allatokba. Kinaban,Indiaban sztem tragikus a helyzet,es akkor ezek csak a legnagyobbak,Bangladesh uszik a mocsokban,az a regio gyakorlatilag mar elesett. Most elindul egy uj -izmus megint,ami velhetoleg az elozonek a kovetkezmeny (nem )viseleserol.fog szolni. Ahogy a befektetesi vilagban mondjak,nincs ingyen ebed a piacon,csak nem mindegy,ki fizeti a vegen a szamlat..
Kína ha úgy vesszük adott időt nyugaton chipgyárakat felépíteni, ez már Biden idejében elindult, persze nem öt perc, + náluk azért az utolsó utáni történet lesz a katonai beavatkozás. Nagy ötlet volt a globalizmus, csak azt a pár maroknyi rommá gazdagodott döntéshozó milliárdost már kevésbé érdekli az országa sorsa, szvsz. Most már eső után köpönyeg, jön az elszámolás, eveztünk már ezeken a vizeken
Ja,es ha ez bekovetkezik,es beszarik a chipgyartas,ott az usa lecumizza Trumppal egyutt Kinat,foleg,ha beleadnak az usa kotvenyekbe.Oriasi beszallok.lesznek a tozsden,de csak azoknak,akik tulelik..kar,h nincs itt a P Lacika,gondolom ezt is elore latja,ahogy mindent is. 😆 Oveket majd becsatolni!
Magyarország a tavalyi évben volt nettó befizető, mert sok EU pénz vissza van tartva, de egyébként nettó kedvezményezett volt 14 éven keresztül, nem kicsit, hanem nagyon. Ne hazudozz!
Másrészről Z. helyzete abban különbözik Orbán helyzetétől, hogy négy éve élethalál harcot vív és érthető, ha a lelkiállapota feldúlt és mond olyanokat, amiket nem kéne. Igaz, Orbán is élethalál harcokat vív nem létező, manipulatív okokból kreéált ellenségekkel, mint Soros, Brüsszel, stb.:)
Hitler és Szálasi hatalmon volt, ők irányították a Holokausztotm, a nyilasok rémtetteit. Bandera viszont náci koncentrációs táborban volt, nem adott ki parancsokat a népirtásra. Remélem, érted a különbséget! Az viszont igaz, hogy az ő ideológiája alapuk szolgált erre. De nem akarom őt mentegetni, az ukránok viszont úgy tűnik, erre az ideológiai megalapozásra nem akarnak emlékezni, hanem csak az oroszok elleni függetlenségi harcára.
A globális háttérhatalmak szétzúzásáról beszéltünk, mit hadoválsz itt összevissza! Se a gender, se a migráns ügyek nem erről szól. Persze neked aztán mindegy, mi a téma, csak olyan szőnyegbombázás szerűen dobálod az összefüggéstelen mondataidat.
Velemenyem szerint a bearamlo eu penzek ,plusz az eros tularazasok ugy ahogy fenntartottak egy latszolagos gdp novekedesi latszatot. De azok nelkul,egy konjukturaban gyakorlatilag kimondhatjuk,h stagnalo gazdasag volt,ha eppen nem recesszio. Ez egyben az elmult 16 bizonyitvanya is,tortenelmi lehetoseget engedtunk el,illetve engedtek el az illetekes elvtarsak..nem csoda,hogy az ukranokkal kell kampanyolni,mert nincs nagyon mas.
OROSZ-UKRÁN háború