Demkó A. világosan megírta, hogy mivel provokálták ukrán puszipajtásaid (akik valójában ócska primitív soviniszták), az orosz felet: "Popászna, Szlovjanszk, Kramatorszk, Mariupol - ezek nekem nem csak nevek a térképen, voltam ott. 8 napon át jártuk a térséget, beleértve 3 ponton a frontot, cigiztünk együtt, este sztorizgattunk, aztán 2017-ben még egy hetet kimentem. Nagyra becsülöm őket, ezeket az ukrán katonákat - kiváló emberek, jó katonák - sokan alighanem azóta életüket adták Ukrajnáért. Hallottam eleget tőlük is a helyszínen a 2014 utáni Ukrajnáról, arról, hogy a korrupció hogyan ment tovább, hogyan lopták továbbra is szét a hadsereget, igaz több pénzből, és hogyan alázták az orosz anyanyelvűeket. Nem volt tömeggyilkosság, ez orosz propaganda, de alázás és elnyomó törvénykezés voltak. Megannyi incidens. Mert 2014 után Nyugat-Ukrajna képére akarták formálni az egész országot, egy nemzeti homogenizációt indítottak el, a liberális-progresszív Nyugat nagy tapsolása mellett. Ebben a propaganda buborékban ülnek sokan, hogy valami szép toleráns európai dolog indult 2014-ben. Pedig nem.Odesszától Szlovjanszkig bejártam a térséget ahol ma a háború van, nagyon is komplex és szürke képet kaptam arról, mi történt."
aki ezt az idézetet nem érti és nem tudja fefogni az buta, mert ezt csak az nem érti, aki nem akarja!
ti nem akarjátok, hiszen épp abban a propagandabuborékban élsz, amit Demkó itt is említ!
nincs empátiád, ennyi! csak rózsaszín vakságos van, ennyi!
még egy utolsó reagálásom arra, hogy nem akartad nekem elhinni - pedig igaz - hogy én semleges vagyok orosz-ukr háború ügyben - azt írtad, hogy én "mégis az oroszok mellett foglalok állást" (vagyis h. hazudok.
nos értsd meg: azért vagyok semleges mert x-szer leírtam: az Usa is így reagált amikor fordított eset volt 1962-ben: akkor az orosz fél provokálta őt azzal, hogy lopakodva oylan rakétákat próbált Kubába telepíteni, amikkel lőhette volna Floridát símán - akkor az Usa támadott és megvédem mert igaza volt, hiszen egy atomhatalom nem tűheti el a halálos ellenségétől azt, hogy a szomszédjában lőtávolba hozza magát, ok? ez msot fordítva történt meg, hiszen ez egy Usa-orosz proxyháborűként indult Biden papiék vezényletével!
sokszorosan bizonyítottad hogy NEM értesz a politikához, veled én be is fejeztem mert tényleg rangon aluli, hogy ilyen sötét droidokkal vitakozzak bármiről!
aki ezt az idézetet nem érti és nem tudja fefogni az buta, mert ezt csak az nem érti, aki nem akarja!
ti nem akarjátok, hiszen épp abban a propagandabuborékban élsz, amit Demkó itt is említ!
nincs empátiád, ennyi! csak rózsaszín vakságos van, ennyi!
még egy utolsó reagálásom arra, hogy nem akartad nekem elhinni - pedig igaz - hogy én semleges vagyok orosz-ukr háború ügyben - azt írtad, hogy én "mégis az oroszok mellett foglalok állást" (vagyis h. hazudok.
nos értsd meg: azért vagyok semleges mert x-szer leírtam: az Usa is így reagált amikor fordított eset volt 1962-ben: akkor az orosz fél provokálta őt azzal, hogy lopakodva oylan rakétákat próbált Kubába telepíteni, amikkel lőhette volna Floridát símán - akkor az Usa támadott és megvédem mert igaza volt, hiszen egy atomhatalom nem tűheti el a halálos ellenségétől azt, hogy a szomszédjában lőtávolba hozza magát, ok? ez msot fordítva történt meg, hiszen ez egy Usa-orosz proxyháborűként indult Biden papiék vezényletével!
sokszorosan bizonyítottad hogy NEM értesz a politikához, veled én be is fejeztem mert tényleg rangon aluli, hogy ilyen sötét droidokkal vitakozzak bármiről!
OROSZ-UKRÁN háború