Hát, gondolom, hogy az elmúlt 3 és fél év megterhelő nektek. Pedig a svájci emigráns folyamatosan sipákol, hogy most aztán vége a bulinak, aztán mégse. 🤣🤣
Voltak itt már komolyabbak is, valóban. 😎 . A lényeg, hogy berreghetnek, ennek a háborúnak már nem tudnak sokáig örülni. Marad nekik a gázai népirtás, amit még csorgó nyállal tudnak kiélvezni.
Mint ahogy írtam, ez menthetetlen helyzet, gondolom a béketárgyalások miatt nem pörög rajta Trump se. Már csak azért sem, mert nyilván a világ se veszi be azt a kávéfőző gyáras mesét, amit Z. tol. Ettől persze még a kárpátaljai magyaroknak nem lesz jobb, ezen nincs is mit magyarázni. Az ellenzék kapcsán végül is tökmindegy kiről van szó, a köpönyegforgatós dolgot azokra értem, akik egyik nap nyelvtannáciskodnak a halálra vert magyaron, higgadtságot követelve. Másnap meg ezerrel fröcsögnek a munkácsi helyzeten, nyilván orbánozva. Off: én 4 pártra szavaztam eddig, de nem erről a köpönyegről beszélek, lásd feljebb. A fidesznek sincs a fejéhez tartva a pisztoly, hogy azt tegyék amit, lásd mnb, az nem köpönyforgatás, ha ebből kiábrándul vki.
Azért, mert te az ukrán propaganda központból írsz, attól még lehet, hogy ez nem mindenkire igaz :))) Egyébként szvsz hadi üzemet háború idején bombáznak, mindkét oldalon. Azt a propagandát meg hagyjuk, hogy kotyogós kávéfőzőt gyártottak az üzemben :)))
Nem az a köpönyegforgató, aki más pártra szavaz mint korábban, hanem az, aki más elveket képvisel, mint korábban. Magyar sajátosság, hogy itt annak, aki hű maradt az elveihez, mindig más-más pártra kellett szavaznia A köpönyegforgatóknak meg elég volt mindig a fideszre szavazniuk.
Ki nem kényszerített hiba. A kormánypropaganda miért kapta föl? A kivett orosz jelzőről tegnap és ma is hallottam a királyi rádió híreiben. Miért kellene bármit tennem az ellenzéki köpönyegforgatók kapcsán? Meg fogsz lepődni, de már nem vagyok sem az mszp, sem a dk híve és az összefogás óta az óellenzék híve sem. Az összefogás előtt viszont kétszer is szavaztam kínomban az lmp-re, de anélkül, hogy tántoríthatatlan híve lettem volna. Bizonyos értelemben én is köpönyegforgató vagyok, mert a rendszerváltás után legalább öt pártra is szavaztam. Lehet, hogy ötnél többre is. Már nem emlékszem pontosan, mert titkos szavazások voltak.
Kijev visszautasította, hogy az orosz
államnyelvként legyen elismerve, valamint az orosz ortodox egyház
engedélyezését sem támogatja, jelentették ki ukrán politikusok. Így elszáll még annak az esélye is, hogy Donbassz Ukrajnán belül autonóm státuszt kapjon, elismert nyelvhasználattal. Dehogy akarnak békét!
Lehet ezen rugózni, de ez vesztett helyzet, nem lehet pozitivan kijönni belőle, ezért is kapja fel az ellenzék. Mondhatnám a lengyeleket is, amikor becsapódott az ukrán rakéta, két ember halálát okozva. Be kellett nyelniük. Speciel én Trumpot se láttam aggódni az amerika gyár miatt, vajon miért... Azért majd mutass olyan cikket is, amikor az ellenzéki köpönyegforgatók mélységesen aggódnak az 50+ - fronton elhunyt - kárpátaljai magyarért. És hogy ne legyen több. Más, úgy látszik már a 444 is eljutott a megfelelő információk birtokába: https://444.hu/2025/08/22/hiaba-hivatkoznak-ra-szinte-semmire-sem-volt-jo-a-budapesti-memorandum
Megmagyarázta a Sándor-palota, hogy miért törölték az „orosz” szót Sulyok Tamás posztjából https://telex.hu/belfold/2025/08/21/sulyok-tamas-sandor-palota-orosz-szo-facebook-poszt-torles „A bejegyzés szövegének módosítására azért került sor, mert az államfő hivatala még várta a hivatalos és részletes tájékoztatást, illetve megerősítést a Munkács elleni rakétatámadás körülményeiről, felelőseinek és végrehajtóinak kilétéről” ________ gyengus _____ Gyengus magyarázat. Ha nem voltak biztosak abban, hogy orosz rakétatámadás volt, akkor miért írták bele az eredeti szövegbe? Semmiféle jogi tudás nem kell az orosz jelző elhagyásához, sőt még jogi végzettség sem. A mély együttérzés kifejezéséhez untig elég a sérültek megléte. Sérültek pedig voltak szép számmal.
OROSZ-UKRÁN háború