Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch 2025. 05. 08. 21:20
Előzmény: #70859  Fsociety
A te fejedben biztos. Az enyémben meg hogy ez egy kiprovokált háború, mert a nyugat már kinőtte a homokozóját. Azért az ne zavarjon, hogy az ukrán nyersanyagokra ezerrel bejelentkezett Anglia, franciák és a nevető harmadik az usa. tuti véletlen, hát amúgy a demokráciát mennek menteni a diktatúrától. Biztos ezt is megmagyarázod háborúpárti módra, mindegy, újat úgyse tudsz mondani.
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 08. 21:12
Előzmény: #70858  Murdoch
Tehat akkor Putyin a globalista hatterhatalom resze,akik ellen te annyira kuzdesz a fotelbol. Well,guess it was a facepalm again. 
Murdoch 2025. 05. 08. 21:02
Előzmény: #70857  Fsociety
Persze, hogyne, csak éppen a globalizmus n+1 háborút is generál, mert etetni kell a majmot. Ha neked ehhez van gusztusod, a te dolgod, nálam vörös posztó.
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 08. 20:55
Előzmény: #70854  Murdoch
Nicsak,megindult az esti muszak? Tokeletesen latod,ez itt a penzvilag,ezeken a folyamatokon nagyon jol lehet keresni,rajtarok kivul senki nem utalkozik,csak idealis esetben keres. Persze te keseregsz,hogy jajj,veres penz,halnak az ukranok,dehat jo reggelt,ha nem keresek penzt,akkor is halnak az ukranok,meg a ruszki orkok is.. Amugy jo reggelt,ha nem mondtam volna. A globalista elit meg koszoni szepen,mint kb mindent,ezt is tul fogja elni,nem veletlenul globalista elit,ha tetszik neked ott nyugaton,ha nem. 
offshort
offshort 2025. 05. 08. 20:53
Előzmény: #70852  Placi82
 "Leyen is szembe hugyozta Trumpot. Érdekes." 

na mivel? 
egyrészt Leyen nem azonos sulyu, 
másrészt szerintem nem veszed figyelembe az események kronologiai sorrendjét!
Törölt felhasználó 2025. 05. 08. 20:29
Törölt hozzászólás
Murdoch 2025. 05. 08. 20:28
Előzmény: #70848  offshort
Nem európát, hanem az ide visszahúzódott globalista elitet. Csak ők még nem tértek magukhoz a yenki választás után és sértődötten összezártak, eléggé látványosan. Pedig elég világos volt a Vance beszéd. Egyértelmű a sztori, szvsz, az Eu nem hajlik Trump felé, térden állva imádkoznak és alighanem a háttérben torpedóznak meg mindent is, hátha bukik majd egy év múlva. Az meg csak a ti fejetekben van, hogy itt politikai szinten nagy utálkozás megy, a nagy lóxart, pénzvilág van, jó reggelt. Arról meg csak százszor volt szó, hogy igen, az usa-nak szüksége lesz az oroszokra Kína ellen. 
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 08. 20:12
Előzmény: #70851  Placi82
 Hogy az istenbe lehet ennyit rizsazni? 🤦
Placi82 2025. 05. 08. 20:05
Előzmény: #70848  offshort
Arról nem. Látom jó a memóriád. 
Most gondold el, fordítva, hogy Leyen full szembe ment Trumpal. Az igen...
Nincs alku,. Kompromisszum, egyezkedes. Leyen is szembe hugyozta Trumpot. Érdekes. 
Ebben London batoritasat látom... Mert ha annyira félnek az oroszoktol Brüsszel, azért az EU hadsereg utokeppese válása és több nukleáris rakéta az kb meg egy évtized lesz mire felfut oda... Érted-e? 
De London viszont nem fordult direktbe szembe Trumpal. Szóval ez egy érdekes szitu. Nagyon érdekes, hogy London itt a kulcs. Az ukrán háborúban is. De ez csak egy megerzes.... .. Pedig már nem is az Unió tagja. Érdekes..
Placi82 2025. 05. 08. 19:55
Előzmény: #70846  Fsociety
Tudom ez neked hihetetlen. Én is olvastam , emberekről, aki 70nes években a külügyben / belugyben,  dolgozott, akkor is rendszernyertes volt. Elit komcsi egyetemre járhatott. Megsértődött állítólag ha nem tették a neve után az elvtárs szót megszolitaskor. Most meg ugye ennek a reciproka nagyon russzofob, és neoliberális  rendszervaltaskor is fenn maradt a felszínen. Én nem tudom mi az igaz, de gyanús hogy stimmelhet.. Én ugye 70 ben sőt még 80 ban se születtem meg. De hát elhiszem,  Mert ezek ahonnan a zsíros passzat szél fúj, arra állnak mindig és mindig a  víz tetején úsznak.. Ők jól járnak anyagilag gondolom mindig..... Ha holnap kitorne a kommunizmus(fiktív példa) akkor neoliberálisbol újra elit  kommunista, vagy Impexes lenne. :)) Ahol a haszon, ott haza. Na én nem ilyen vagyok Tudom neked biztos fura lesz ez, és érthetetlen, de én megélek a versenypiacon a magam emberségeből,  és franc se menne el firksznak pár százezer Ft ért... Tőzsden több jön ossze, nem hogy  csapodjak érdekből akar a jobb akár a baloldalhoz.  Amit én a politikától kaptam az családipótlék, meg talán 2 éve  adovisszaterites..... Ennyi. Ráadásul mérnöki egy jól fizetett szakma.. Én Borsodi  falusi srác vagyok, nekem még adtak tartást. Saját tudasbol es emberségből kell megélni.....!! És amúgy is aki a korpa közé keveredik azt megeszik a disznók. Szóval távol tartom a politikától  magam .....
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 08. 19:46
Előzmény: törölt hozzászólás
 Hamarosan itthon is belekostolhatnak a fiatalok kaszinos elvtars nulladik fazisu haborupartisagaba,amivel az illib demokraciat vedhetik majd valahol Szerbia kornyeken. 
Törölt felhasználó 2025. 05. 08. 19:42
Törölt hozzászólás
offshort
offshort 2025. 05. 08. 19:29
Előzmény: #70842  Placi82
Semmit nem irtál arról hogy trampli szembe hugyozza európát! 
És hogy elkezd putyinnal haverkodni! 
Ezen tények(ha elfogadod tényeknek), minden eddigi feltételezést megváltoztatnak!
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 08. 19:24
Előzmény: #70845  the_outsider
Ja,ertelek. Nekem volt valamennyi,de mivel nem zsetonert csinalom,meg tobb account sincsen,pont nemerdekelt,azt hittem,arra celzol. Placikat barmi betriggereli allitolag,meseltek,h peldaul az is,ha leminuszoltak. Instabilitast erzek vele kapcsolatban, a FFba is voltak onkentes szamuzetesei,ki erti ezt..
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 08. 19:21
Előzmény: #70838  Placi82
Fiúk nem ciki ez nektek? ??? Csak úgy kérdezem?
_____
A szo,ami kifejezi,amit gondolok,mikozben olvasom,ahogy  szopogatod magad,a szekunder szegyen. F.szert nem mesz el ilyen szakertonek a Megafonhoz,biztosan nagyon orulnenek ott neked,meg hasznod is lenne,hergelhetned a lippsiket. 
the_outsider 2025. 05. 08. 19:20
Előzmény: #70843  Fsociety
Nem, picit félreértettél. Semmilyen tiltásra nem gondoltam, csak Nostradamus-unk tiltás nélkül (ld. 'önkéntes' szó) volt távol kb. annyi ideig. De így ez már csak a 'poén'(??) magyarázása részemről, úgyhogy lényegtelen.       :)
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 08. 19:04
Előzmény: #70840  offshort
Segitsetek,ez az a Trump,akit a ruszkik mar parszor kisegitettek a csaladi szar bizniszeiben penzzel,mert akkora balfasz,hogy joparszor lenullazta a papa ceget? Ja,ha az,akkor tudhato volt,hogy nagy lesz a ruszki haversag,ilyen,amikor tartozol,csak itt hittek paran,hogy majd o lesz a nagy deep state lebonto. Haha,jaj,de kellemetlen..
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 08. 19:02
Előzmény: #70841  the_outsider
A tiltasra gondolsz? Nem tudom. De meglehetosen egyoldalu tud lenni. Placika telehanyja mindenfele szemettel a topicot,haromszor elkoszon,elsirja magat,kozben neolipsizes,komcsizas,meg minden ami belefer,az rendben van. Gyakorlatilag egy kommentjeben az osrobbanastol kezdve minden benne van,mar annak ,aki kivancsi ra. Ignoralni szoktam,random beleolvasgatok,kicsit felhergeli magat,kiadja a frusztraciot,es megy tovabb az elet. Igazabol meg jofejnek is gondolom magam,hogy meghallgatom,vannak erre szakosodott emberek,akik ezert komoly penzt elkernek. 
Placi82 2025. 05. 08. 18:58
Előzmény: #70840  offshort
De szóltam! Még anno Pompinak is hogy keszuljon, mert Trump fog nyerni. És szó szerint azt írtam hogy Biden reciproka lesz, és deepstate ellen fog menni....Meg Kína ellen ajtostol.. .. Mert az az igazi ellenfél. Mármint Kína  Sőt a Biden adminisztráció nak is ők voltak az ellenfél. Csak előtte Putyint le akarták szedni sakktablarol, és Xi és Kína mellől. Ukrajna segítségével, és a szankciókkal.. 
Már a BRICS kezdetleges csiraja is iszonyatal töltötte el USA elitjet. Ő szempontjukbol jogosan. 
De azt is mondom előre neked  hogy ha érdekel, ne izgulj hogy nemsokára hátrálni fog Trump igen gyorsan. .... 
Kína viszont k. rva lassan fog mozogni...
Üdv neonostredamus🤣
the_outsider 2025. 05. 08. 18:39
Előzmény: #70812  Fsociety
Véletlenül nem emlékszel, hogy mi volt az a kulcsmondat (varázsszó?), ami ezt a kb. 2-3 hetes önkéntes száműzetést elhozta átmenetileg számunkra?

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek