Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 2025. 04. 04. 18:26
Előzmény: #70055  Istvan78
Első éves általános iskolások is tudják hogy az EU kepvisleoket ha megvizsgálnak hogy az asszisztensek és az elszamolhato  koltsegek, etc, etc. szabályok szerint tökéletesen megfelelőne alkalmaztam e jogilag  (nem rokont, barátot, ismerőst, alkalmaz e asszisztensnek, nincs e összeférhetetlenség, folyik valós életszerű munka légzés, akkor igencsak hezagos lenne az EU parlamenti padsora...... 
Szóval Le Pen story,  csak arra lesz jó, hogy hozz neki  vagy a kijelolt emberének az elnök választáson plusz 20%ot.... 🤣
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 18:19
Előzmény: #70058  Murdoch
Azt itelnek el,akit akarnak...akkor ezt szerintem magyar mintara teszik. A minta demokraciaban. Kover is megmondta,remeli,h bunozok nem jutnak be 26ban a parlamentbe..arra gondolt,h a fidesz feloszlatja magat? Am legyen..🤣 demokracia,az bmeg... 
Murdoch 2025. 04. 04. 18:14
Francokat. Azt ítélnek el, akit akarnak. Macronnak is ott a tanácsadós balhéja, kutyát nem érdekli. Le Pen veszélyessé vált, félreállítják. Mint Kurzot. A Katargate ügyben meg általában a belga titkosszolgálatokat vizsgálján, hogy rendjén volt-e minden, mert ugye ott a lényeg. És fun fact Netanjahu tanácsadóit is lekapcsolták minap ez ügyben, van itt káosz.
Placi82 2025. 04. 04. 18:13
https://www.portfolio.hu/global/20250404/meggondolta-magat-ukrajna-lehet-hogy-egy-lepessel-tavolabb-kerult-a-haboru-lezarasa-752767
Na. 2 feltetelbol akkor nulla. 
1 feltétel) NATO tagság kizárása
2)  Egy talapalatnyi földet se Krim is vissza... Autonomia nulla. Az 1994 es hatarokhoz. 
Hát esélyes egy béke. Ez irónia volt. 
Elmondok egy tuti tippet. Most következő recesszioban, London, Párizs, és Trump ebből a a diplomáciai mocsárboll kivonul. 
Feneketlen kut lesz. És a gazdasagi csőd lesz. Ami kényszerből elhozza békét, és az elmaradt választást... 
Én Z helyébe Belizbe mennek.. Ki tudja milyen kormányok lesznek hatalmon, pár év múlva Párizsban és Berlinben, etc... 
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 18:03
A korrupció Kínában sem lovagkereszt...ez egyedül nálunk van így,ami jól mutatja a szinvonalat. 
Istvan78 2025. 04. 04. 18:02
Előzmény: #70051  Murdoch
Nincs vígan el, csak az a helyzet, hogy az ügyvédei mindenféle jogi kifogásokkal húzzák az időt.
Ha megnézed, a Le Pen vádak is 2004-2016 közötti időkhöz kötődnek.  Az igazságszolgáltatás és az ő malmai...
Franciaországban más normák érvényesülnek, mint sok más országban, ott a sikkasztásnak lehet börtön a vége. Sarkozyt, a volt elnököt is börtönre itélték.
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 17:48
Előzmény: #70052  Fsociety
Elliot=Elios
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 17:47
Előzmény: #70051  Murdoch
Matolcsy merre van? Vagy hogy egy klasszikust idézzek,HOL A PÉNZ,Mato? Tiborcz Elliot balhéja,amivel saját lábra állt(mi fizettük,mert az EU nem volt hajlandó,Orbán kifizettete a lakossággal,de a 600 milliárdos kamu biznisz is tök legálnak tűnik,ért vagy 300at), letelepedési kötvények..stb. MIcsoda jogállamiság,Polt intézett mindent.
Murdoch 2025. 04. 04. 17:41
Előzmény: #70047  Kolyok
Az EP alelnök, akit konkrétan euro százezrekkel, milliókkal csíptek meg, miközben menekítették a lovét böröndőkben, vígan elvan. De ez tök normál, demokrácia és jogállamiság.
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 17:38
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 16:27
Előzmény: #70046  Murdoch
Polt kinek a haverja? Asszony MNBnél poziban,Matolcsy megússza az 500 yardot? Ja,de ez rendben. Bezzeg Macron haverja,rohadjon meg. Várjuk ki,amikor itthon elszabadul az AVH,bocs, a Szuvi hivatal...lesznek itt olyan koncepciós perek..
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 16:25
Előzmény: #70047  Kolyok
Viktátor 10 millás hitelét én nem nevezném zsoldnak. Azt szabad, amit nem ítélnek el. Itthon Polt kb minden fideszest kimos a szarból. Ja, hogy nekik szabad, mert NER. Köszi, megértettem. És akkor ennél még csak durvábbak vannak, hogy én is fokozzam a hangulatot,például Matolcsy elsétál 500 yarddal,gondolom kicsit vissza kell belőle osztani azért. 
Kolyok
Kolyok 2025. 04. 04. 16:16
Előzmény: #70044  Fsociety
Mitől koncepciós kb attól, hogy az összes EU-s képviselő ugyanazt teszi az EU-tól kapott zsolddal mint amiért Le Pen-t elitélték... Ja és vannak még durvábbak nála csak ők a libernyák oldalon... nekik meg ugye szabad mivel demokrácia van vagy mégse?
Murdoch 2025. 04. 04. 16:16
Előzmény: #70044  Fsociety
Bocs, és pont Macron haverja a bíró? Meg azonnali hatállyal eltiltják a politikától? Egy olyan himi-humi ügyben, amit minden második politikusra rá lehet húzni? De legegyszerűbb, ha idézem a Guardiant, mert ez még nekik is sok volt:
"Marine Le Pen verdict raises tricky questions about justice and democracy"
Hát ettől koncepciós, Európában mindenkit félreállítanak, aki a mainstream ellen megy. Sztálini időkre emlékeztetet, jó reggelt franciák, üdv a mátrixban.
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 15:49
Előzmény: #70043  Murdoch
"Nem véletlenül akarja zárni az ukrán történetet, csak abba meg az oroszok xarnak bele, nyerő helyzetben vannak"-
Pár napja még az volt a duma, hogy az EUn kívűl mindenki békepárti. Lőfaszt az...az EU is tárgyalni akar, a ruszkik nem akarnak. Kitalálhatnád már, hogy melyik irányba mentek, mert gyakori az önellentmondás. Oké,nyomjátok a ruszkikat,de ide nem a fidesz nyuggerek járnak olvasni.
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 15:32
Előzmény: #70043  Murdoch
A Le Pen féle "koncepciós per" itthon sima per lenne, tiltott külföldi finanszirozás miatt(vicces, hogy Orbánék tolták meg,akik itthon a legjobban tiltják ezt). Nem tudom,mitől koncepciós,de ha neked ez így durvábban/drasztikusan hangzik,felőlem...
Murdoch 2025. 04. 04. 15:29
Előzmény: #70039  Fsociety
Igen, értem, de azt nem állítottam, hogy úgy is lesz, ahogy Trump akarja. Az usa részben befarolt mögé, hirtelen nem lett fontos a szivárványozás a tech cégeknél is stb. Ellenben túl sok szálat mozgat most, ez így kemény....Nem véletlenül akarja zárni az ukrán történetet, csak abba meg az oroszok xarnak bele, nyerő helyzetben vannak. Egy biztos, hogy a Le Pen féle koncepciós per is megerősít abban, hogy a globalistáknál minden jobb. Ők látszólag szemrebbenés nélkül bedaráltatják az ukránokat is, már mindent kinézek belőlük. Recessziót ki lehet bírni, egy  FAB3000-et mondjuk kevésbé.
Fsociety
Fsociety 2025. 04. 04. 15:25
"Moszkva az ukrán energetikai infrastruktúra támadását tiltó tegnapi moratórium után is drónokkal támadta az áramfejlesztőket."
Kicsit vakon vagy ,PLacika,de megszoktuk. Oké,hogy péntek van, de ez még hétköznap,estig várhattál volna. 
Placi82 2025. 04. 04. 15:01
Előzmény: #70036  Shortelek
1)Nem fulladt az ki, orosz  mozgositas meg nem is volt.... Vedd figyelembe..... 
2)Lőszer annyi van, hogy a titkosszolgálatok szerint bárcsak NATOnak lenne annyi. Raktarra termelelnek. 
3)azért figyelem ezt a háborút, mem3 éve. 
Es senkit meg nem bántva, őszintén Zselének már ki hinné, bármilyen papír annyit se érne mint amire nyomtattak.. 
Most adtak át, az Oroszok a dokumentumokat, hogy a "csak energetikai létesítmény tamadasa, ismétlem támadása, az elmúlt napokban milyen sikeresek abszolvalta zselé... Dronokat  még csak csak le lehetne tagadni, de Himarsal lőni szudszai meg a többi áram, gáz, etc előszó kozpontokat, aláírás után 1-2 nappal??? Na!!!!! 
Ez olyan mint a medencébe pisálni a Trambulinrol...  Ergo, azt hiszi akkora ász csávó és mellette all az egész Nyugat, érzés effektus miatt, nem erdekelete, pedig azért egy ballisztikus rakéta indítás az űrból szó szerint látszik,  szó szerint....!! Ergo azért látták honnan jött és hova csapódott be...!! 
Látták az Oroszok az ugye kit érdekel, sose hallgatják meg őket úgyse,senki, maximum kínaiak, de látták a London City és Párizs elit is, de ők hat tudjuk hányadán állnak, de látta Trump adminisztráció is és ők már tettek pont ezek es sok más olyan dokumentum miatt, amibe a hatalomra kerulesuk után bepillanthattak, mert ugye ezek allamtitkok, ami miatt, már hát, szkeptikusan állnak az Ukrán vezetés szavahihetosegenek.... Még hagy ne linkelem, hogy meg miket mondtak, "" hogy hagyjuk hogy csak az Oroszok a teljesen hibasak"" vagy valami ilyesmi.. 
4)Te kötnel bármilyen megállapodást zselével.? Hat pár napja mondta hogy talpalatnyi ukrán terület orosz kézen hagyás az vörös vonal és tilos! Elnézést, ha nem pontosan és szabalyosan idéztem, de kb jól idéztem. Na ugye......... Hát így aztán kB esélytelen bármilyen 1 évnél tartósabb béke a következő évtizedben. Ezek alján nehéz lesz. A ruszkik bírják eddig is bírták 3s túl vannak a nehezen 2022 volt a neheze, Zselé helyett meg még nincs kivel tárgyalni, mert választás se volt.... Továbbá Lavrov nem mondva ki a nevét, az USA partnereknek de rautalo szóval, kb azt mondta jogy azt se hiszi el amit kérdez Z-é
Ergo, megy tovább a buli, amíg London, Párizs is ki nem farol a konfliktusbol. Abban a pillanatban, vége a lőszernék, a zsoldnak, és nyugdíj se lesz, és totális  csőd.... 
Ennyi. Szóval Trump is végre rajott hogy totál felesleges bekerol tárgyalni amíg a globalistak ezt nem preferálják.....
A többi romantikus, álmodozás.. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek