A reszvenyv ugyan nyilvanos de az utolso megfeleltes valoszinuleg a kozgyules idejebol lesz . Az nyrt csak megfeleltetesnel tudja ki a tulajdonosa. 5 % lepesnel vagy koteles bejelenteni
Köszönöm a gyors választ. Jövő héten pont lesz dolgom Dunaújvárosban, ezért is merült fel bennem, hogy ha már ott vagyok és van lehetőség, akkor megnézném mi változott az áprilisi KGY óta.
Nyrt.-nél úgy tudom nyilvános a részvénykönyv, részvényesként bármikor betekintést kaphatsz. A helyedben írnék az épdu befektetési kapcsolattartójának és ő majd tájékoztat a részletekről.
Segítsetek már abban kérlek, hogy aktuális részvénykönyvet meg lehet nézni KGY-n kívüli időpontban is? Pl. az Épduferrhez, ha előzetesen "bejelentkezik az ember" akkor lehet kérni a megtekintését? Nagyon kíváncsi lennék a jelenlegi állásra (abból kiderülhetne, hogy ki adja már jó ideje), de nem tudom, hogy van-e erre lehetőség illetve ha van, akkor mi ennek a módja? Köszönöm előre is a segítségetek...
A közgyűlési határozatok között látni hogy 84370223 darab nem szavazat volt a 10. napirendi pontnál (kamatfizetés a H részvénysorozat számára), ez megegyezik a Széchenyi Alapok február 27.-i darabszámával. A közgyűlési megfeleltetés fordulónapja április 20. volt.
Ha az SZA ad el akkor szerintem 2026 elejen politikai alapon kezdett eladni es amig a vezetoit nem cserelik le, felelembol politikai alapon ad el tovabbra is es nem nezi az aktualis piaci arat...
Írtam korábban is, hogy szerintem a választások miatt (illetve már azt megelőzően is, ahogy körvonalazódott a várható Tisza győzelem) kezdték jobban adogatni és a tippem az, hogy az Ő forintban meghatározott bekerülési értékéig adják majd, így utána már nyugodtan mozizhatnak, hogy mi lesz a GeoAkku projekttel illetve az árfolyammal. Ha nekik már lenne infójuk a GeoAkkuról, akkor az bennfentes kereskedés lenne, nem hiszem, hogy ebben részt vennének, "nevüket adnák" egy ilyen bűncselekményhez. Én továbbra is hiszek a GeoAkku sikerességében (bőven lenne helye a piacon egy jól működő ilyen technológiának), nagyon remélem, hogy az idő ezt igazolni is fogja. Fentiek a saját véleményem/feltételezéseim, nem szánom befektetési tanácsnak.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995