Szóval nem mondtam, hogy igazam van, spekuláció az én verzióm is mint az 1000 forint lesz egy darab, meg ez az új OPUS hasonló megnyílvánulások mellett az enyém igenis valós szcenárió lehetne
Ez butaság. Minek tartott meg a 7ftosbol 10 milliót, mikor eladhatta volna 20 felett? Most meg görcsöljön kölcsön 10 millió üval, amit adhatna 20 alatt? Ez a 10et 5 centért esete lenne:)
Hat akkor mindenre van magyarazat :) Akkor csak azt magyarazd el, ha kell a penz neki, miert shortolni probal, amivel lenyomja az arat, es kevesebb penzt tud csinalni x reszvenybol, es miert nem inkabb elad meg OTCn pakkokat magasabb aron? Hogy lehet az alacsonyabb arbol tobb penze, mint a magasbol?
Ezt is ertem, oke. De a nagyfonoknek miert eri meg? Ha csak nem sajat maganak adott el OTCn mindent, es ugyesen elkeruli az 5% fole kerulest, miert erne meg szetbarmolnia az arfolyamot, ami a sajat reszvenyeinek erteket is leveri egyuttal? Miert vagy erdekelt abban tulajdonoskent, hogy minel alacsonyabbra shortold a reszvenyt?
Mármint kinek? Írtam, lehet megtartott a 7 forintos papírokból 10m darabot, abból fogja majd visszaadni...az meg már nem 5 m... Ez Magyarország, ne felejtsd el :)
Nagy biznisz, hogy 5m ft ert lebarmoltatja az arfolyamot. Miert eri meg neki? (Nem hiszek a shortos storyban, csak kivancsi vagyok, mivel tudod megmagyarazni, hogy ez neki jo)
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995