ez még most-speka-bár ha jön hirre fogják dobálni-az a kérdés 7ft on vagy 10ft on jön hir vagy feljebb nem mindeggy-hir után lehet nagy hullámzások lesznek-szerintem őszzel lesz valami az még messze van
1éve a VEZÉR mondta hogy lesz még 50 ft felett a részvény ára, nagyon alul van értékelve. Sokan nem hittek neki én megfogadtam a tanácsát. Az év második felében kezd beindulni az építőipar ami lökést adhatnak a cégnek is. Mivel a főtevékenysége az építőipar a Geoakku az csak grátisz nálam.
De, kicsit az, igy nem mondok meglepot, ha azt mondom lesz benne hullamzas. Csak felfele semmi nem megy, minimum oldalazni meg kell alljon par napon belul. De a hosszabb tavu irany tovabbra is fel szvsz
ja és csak most kezd leesni sokaknak-én meg csak pár honapja kaptam észbe-pedig már itt torlodtam-split előtt is.egy biztos vicus jól látte meg valamikor-ha kitart lehet tovább gazdagszik
Most kezdi felismerni az emberiség, hogy direktbe nem lehet egy olyan létfontosságú energiát tolni, amire az egész emberi élet épül. Csodálom....2025-ot írunk.... és még csak most jutottunk el idáig. Puffer kell létfontosságú energiából is. Erre tényleg nagyszerű megoldás a Geoakku. :))) Gratulálok! Szép találmány!
Ez nem spekuláció, tény. Óriási gondot energia ingadozás a napos időkben. Az akkumulátor tárolás rövid ideig tud tárolni, a hosszabb időtávra nyújt megoldást a Geo
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995