Hat ezt mar megnyerte, ez volt a 23,4 mrd..a bet kozlemenyen kivul a magyar epitok irt rola, meg a hetvegén atvette par kisebb lap.-bár delutan nem neztem gazd hireket..választas mar kozel van.
Nagyon egyszerusitett modellekkel mert az Akko hitele es ingatlanvagyona kb kiegyenlitett.Igy csak a Neo-t modelleztem.A legrosszabb modellezessel is 50%diszkonton forog a papir jelenleg.Sokaig nem hinnem hogy tarhato hogy a neo nyer egy ilyen nagy vasuti kozbeszt, azt a bet en az akko néven jon fel kozleménykent(csak megnyitas utan mutatja hogy neo), -foleg ha vki brand-et epit.
Melyik része?A Karpat utca tulajdonatruhazasa 2025. július 21.en megtortent.Eotvost aruljak , meg a Cyranot Frorszagban is.2 budaorsi meg 1 szolnoki ingatlan maradt.A szeremiben meg ott a neo.De lehet a szeremi melletti ingatlanok is repulnek csak lehet berlet volt rajt azt ev vegig vártak-de passz.
Köszönöm, én is hasonló EBIT marzsokat használok generálkivitelezőknél. Zooly ex-forumtárs ennél sokkal magasabb marzsokat , azokon nagyon csodálkoztam.
Természetesen van nekem is számításom, de érdekelne hogy Toka úr milyen módszerrel dolgozik.
Mert nagy tudassal rendelkezel.Marika es az nem fura, hogy egy cég a tozsden nem kommunikal de leanyvallalata aktiv a linked in, facebook, ujsagok oldalán.Az anya meg hallgat.Ez mit jelent?Mi lesz ha elfogy a pár ingatlan s csak a neo marad?Anyáé marad a Szerémi a leany meg benne ul.
Marmint a neo ertékelés?Azt Kt Ur kitudja számolni, elég jól tájékozott Ön.A marzs kerdesében azt gondolná mindenki hogy jo mivel emelkedtek a lakasok arai, azonban a marzs csokkent, havernal 10 felett volt boven pár eve most 7-8% jo ha megvan.
Akko fórum