Szerintem max. 3-4 napja van a friss tulajnak bejelentkezni mivel 5%-ot lépett..! Talán holnap jelenti, de ha ütős név, akkor előtte még pucolni fogják rendesen..
Szerintem félreérted, neked önszántából írt, tehát azon kevesek közé tartozol akik átmentek a rostán. Érezd megtisztelve magad, én legalábbis magam részéről így ézrem.
Az Erste nekem is szarakodik már napok óta. Az egyenlegem szerinti Épdu mennyiség és a "kereskedhető" rv szám közötti különbséget 2 napja nem tudják helyrehozni! (kevesebbel tudok kereskedni, mint amennyi az egyenlegemen van) Panaszt megtettem, várom a hiba elhárítását...
Tegnap megírtam, hogy ma pluszos napra számítok, kaptam is érte hideget-meleget pár embertől, hogy ugyan mire emelkedne? :) Holnap péntek, ami itt az Épdunál sokszor érdekes nap, we will see...
Hű, 18-22%-os nettó haszonkulcs? Sok generálkivitelezőt néztem már, de egyiknek sem volt még csak megközelítőleg sem ekkora haszonkulcsa. Az Épduferrnek bruttó haszonkulcsa 2% volt tavaly, főleg azért mert szinte minden bevétel alvállalkozókhoz ment.
nem kellene, hogy érdekes legyen, de akire ez tartozna, az nem foglalkozik vele...amúgy csalókkal a való életben sem szívesen kontaktolok, ezért szúr szemet itt is
Saját véleményem: Ha a végén adózás után tisztán marad 18-22%, akkor tiszteségesen megépítetted a házat. Aki azzal veri a mellét, hogy 50%-ot keresett, akkor gyanakodj. Bár még ez is lehet valós, mert olyankor akár saját maga is elvégezhetett sok féle munkafázist, ezzel is munkadíj költséget spórolva. De ezeket kezeld mindíg erős fenntartással.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995