Kb. 25.000 darab akko részvényt tudok venni februárban ,de maximum, 260-as áron! Így túllépem bőven a 100e. darabot! 800 forintos árnál (1 éves időtáv) nagyon jó lesz! Bízni kell! Sok sikert, nyerőt! Zoli.
hát várható lesz ez így. szerintem egy RKGY-t kellene összehívni azzal a címmel, hogy Steinberg Úr távozzon. aztán vagy csinál belőle presztizst vagy sem. egyelőre úgy fest, hogy leszarja a céget, aminek az élére választották.
Nem akarok én lenni a károgó varjú, de szerintem semmi jel nem mutat arra, hogy bármilyen terv lenne az AKKO-val. Nekem ez kezd az Astrasun kategóriájába süllyedni. Az is "jelen" van a tőzsdén, de semmi életjelent nem mutat. Magára lett hagyva. Meglátásom szerint itt a teljes felelősség Steinberg Urat terheli. Egyetlen céljának azt látom, hogy magát fényezze és tolja a Wing szekerét. Az akkor egy felesleges tehernek tűnik.
Még annyit, hogy én soha !!!!!! nem mínuszoltam egyetlen beírást sem, a továbbiakban sem fogok egyetlen olyat sem, mely esetleg az egómnak, érdekemnek nem tetszik stb.!! Kíváncsi leszek, hogy, ha egyszer valóban megindul a papír, akkor mennyi lesz a mínusz/plusz arány !!!
Legyen akkooo így! Ha lesz vételi erő/ elindul a gőzhenger, akkor már nem állnak elé a megrögzött "shortosok" sem ! Beérik! Ahogy a mészaros 101-es loposa, vagy a 133 -as appecskája is !! Sok nyerőt!
Akko fórum