Aki engem állandóan megáld egyszerre 5-5 dislikeal, miért nem teszi meg csak egyszer, kifejezve ezáltal véleményét? Miért kell állandóan álprofilokkal megpróbálva befolyásolni a hangulatot, ugyan kinek jó ez?
Megkövetek mindenkit, aki látta előre, sajnos nagyot csalódtam az Akkoban, a mai napon megmutatja számomra a valódi arcát, nem ezt akartam bevallom! Lehet, hogy csapdába csalt engem ez a relatív nagy darabszám is. Nem értem az egészet! Hír nincs semmi!!!!!
Én eddig hiába próbálkoztam. Csak a terelés és a bullshit jött vissza... Szerintem az pl jogsértő, ha ők már tudják, hogy a debreceni tsh kivitelezését ki végzi és nem tájékoztatnak. Ne mondja senki, hogy azóta sincs semmi előrelépés. Kamu.
Be kell menni a közgyülire és nyomás alá kell helyezni őket, nem látok jelenleg más megoldást... De hátha addigra ennek megelőzésére előrukkolnak valamivel...
Appnál is hasonló forgalmak voltak, amikor még 200ft körül mozgott. Vagy a 4iG napi forgalma is sokszor 15-20 millió ft volt még 800ft környékén... aztán látjuk mi lett belőlük... Jelenleg ez az egyetlen papír most, ami szerintem képes lenne akár rövidtávon egy 2-3-szorozásra. Ez elsősorban a menedzsment kommunikációján és a szinergiák kiaknázásán múlik. Úgy tűnik a kisbefektetőket leszámítva ebben jelenleg senki nem érdekelt...
Kb. 25.000 darab akko részvényt tudok venni februárban ,de maximum, 260-as áron! Így túllépem bőven a 100e. darabot! 800 forintos árnál (1 éves időtáv) nagyon jó lesz! Bízni kell! Sok sikert, nyerőt! Zoli.
Akko fórum