OTP miért lenne túllihegett? Saját tőke 21.500 ft, idén 4300 ft az eps, jövőre 4700 ft +, jövőre 300 milliárdos srv minimum. Telkó simán 2000 fölé fog szúrni. Nyomda is fog menni éven belül 20%-ot. A béten ez a három papír a legjobb legbiztosabb papírok.
Akko kuka, CIG olasz meló miatt kuka, Forrás alvópapír kuka. Enefi Soós miatt kuka + elsőbbségi részvény miatt kuka. AW meg mindig trükközik. Forrásnál hosszú sztori lehet egyszer kifogják vezetni. Splus-al nem jártál rosszul hosszú távon.
Ha belegondolok tele a BÉT olyan cégekkel amik alulértékelt el , “ jó cégek” stb szöveg - de az árfolyam mégis a béka segge alatt .. Tehát más szempontok mozgatják ..👀
Most már belátom, én fordítva ülök a lovon...Mióta Rábából kiszálltam nálam Akko van , CIG, Forrás, Enefi meg AWallis .Ja meg jegyeztem SPPlust És csodálkozok ha nem megyek egyről-kettőre
Figyelj a Zwack stabil . Mikor volt a varrt Trader is jól állta a sarat . Kapod az osztit plusz még árfolyamnyereség is van / volt . A MOL az osztalék miatt most nem rossz , illetve úgy néz ki hamarosan szintet léphet .
Akko fórum