Ami az olcsó illikvid papírt, illetve az időtávot és virtuális nyerőt illeti, egy példával: Aug. közepén vett Épdu pakkom +90-100% körül mozog most. A később, de magasabb árfolyamon vásárolt is +20% körül. Én is úgy gondolom és ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a pozi méretezés fontos likviditás és a befektethető cash szempontjából.
figyeltem, nyomda 20%-ot mehet. mtelekom 2000 fölé szúrhat talán célár 2050-2100 akár lehet, de ott az inflációkövető áremelkedés elmaradása okozhat problémát.
otp, mtel, nyomda konzervatívan hozza a számokat. Meg keress olcsó illikvid papírt diverzifikáltan, amit olcsónak gondolsz ott lehet 50%+ lehet 1 év alatt de lehet. De az csak játék
Annyi nekem is kellene ,de még nem jött össze. 20-30% között sikerült eddig minden évben. Most is a kettő között lesz ,ami annak köszönhető hogy némi apptól és az akko pakkomat betettem 4ig-be. Az app is hozott eddig bőven 20% felett idén,de azért ott hibáztam el kell ismernem
Sosem nézem a céget . Minek ? A tőzsde vagy a jövőbeli elképzeléseket árazza vagy valamelyik szempontot a sok közül . Én az árfolyamra spekulálók a legtöbbször ..
Akko fórum