csak sajnálni tudlak, erőlködj nyugodtan! A képlet a következő: A funda és ta legtöbbször együtt mozog, kivéve a technikai korrekcióknál. Itt nem erről van szó, ezt tükrözi a 396 ról 240-re szárnyaló akko árfolyama! Ezt mindenki látja, aki nem az ....., no comment! Pár hónapja feltettem chartot elemzést, szerintem megtalálod a másik topikban! Drukkolj hogy igazam legyen, mert ha nem, akkor az nagyon fog fájni! Ha jól emlékszem, most nem nézem vissza, de 234-, vagy 236-ra tettem az alját, ezzel számoltam az emelkedő szinteket! Eddig 240-ig jött le, tehát nem kell újra tervezni a pár forint miatt, de majd módosítom ha ez marad! ( Drukkolj ezért!!) Szeretem, ha pontos precíz a kalkuláció! Ja és hadakozhat nyugodtan széllel szemben....🤣😫
sajnos, csak darabokban engedi a fórum motor.. hmm folyt: Még annyi, hogy mióta nincsenek a folyamatos frissítések publikálva a chartoknál, azóta megfigyelhető a topikokban a káosz. Nincs iránymutatás és mennek a veszekedések, kitiltások. Labanc azt mondta a chartokra, persze rosszindulat vezérli, mint általában a club részéről többek kommunikációját is, hogy mennek utána, ("mint a birkák") a berakott chartok után, ezért működnek! Csak sajnálni tudom, hogy még mindig nem érti.
folyt: Utána, amikor fordul az árfolyam, és nem ment le a pingvinhez, akkor jönnek nagy pofával, hogy bebuktam, kontraindikátor, balfasz vagyok. Még akkor sem esik le nekik, hogy én segítettem megfogni az esést a jelzéssel! pfuu..:)) Ilyenkor is "Terv szerint haladunk" Azért nem nagyon ajánlom, hogy minden szintnél tömörüljenek, mert ha nagy eladó van, akkor egy időre bírja csak a támasz és van olyan szitu, amikor meg kell nézni a pingvint! Nincs kecmec!!! Aki érti, az sokat kaszálhat vele...
Na akkor jegyezzük meg először is, hogy te mondtad ezt, hogy ott tornyosulnak és nem én! Tehát te is úgy látod!!?? Nem te vagy az első ebben. Mielőtt meggyanúsítanának, mindig hitelesen teszem fel ezeket a szinteket a ta adatai szerint. Én is eszerint kereskedem. Most gondold el, ha nem jelzem a fontos szinteket és nem tornyosulnak ott, akkor egyszerűen beszakad az árfolyam? Lehetséges! Akkor mégiscsak jót tettem vele, mert ha mindenki ott tornyosul, akkor egy nagyobb támasz képződik ez által! De menjünk tovább...! Miért tornyosulnak ott, ezeken a szinteken? Esetleg nem azért, mert az évek alatt láthatták, hogy nagy valószínűsége van annak, amit felvázolok? De csak azt lehet, tudom felvázolni, amit az elmélet feldob nekem és másnak is. Ugye hogy érdekes az összefüggés?! Erre mégis, van jó pár tudatlan nagyokos, aki egyből szirénázik és elküld pics..ba, amikor beteszem a chartot! Nem jön rá az "okos" agyával, hogy ez segít leküzdeni a beszakadást, mert figyelik a chartot és beállnak a megfelelő helyre venni! Már én is azon röhögtem hetek óta, hogy mióta betettem a vertikal chartot és elmondtam mi a helyzet, a pár nagyeszű elkezdett szidni. Ki is tiltották, de egyből megnövekedett a vételi könyvben a darabszám a támasz környékén, amit jeleztem! Csak röhögni tudok rajta, amikor felvázolom és már csak azért is betámaszt a marhája. Azt hiszi velem szúr ki!!! Közben megerősíti a charton felvázolt trendet, szinteket vele, de fogalma sincs róla. :)) Folyt. köv.
Ha figyelmesen elolvastad volna, egyből tudnád, hogy nem én várom a "covid2"-t. A másik meg, elég szégyen, hogy a mai napig sem tudsz különbséget tenni a ta és funda között! Egy technikai chartot ne akarjál már megdumálni egy valós értékteremtő cég meséjével! Ha lesz fundás változás, a ta meg fogja mutatni! Addig meg törődj bele, hogy melléfogtál!
Látom ujra szorgoskodott, ez egy valós ertékteremtő cég.A 0 -át ne dupplázza meg!Amúgy azt csinál amit akar, ez egy valos ertékteremtő cég.Jelenleg 2 nagy épitkezése is folyik az egyebek mellett.Az anyavállalat pedig 3 nagy ingatlanfejlesztest toltott csőre 1 debrecenit, 2 bpestit.Remélhetőleg házon belul megoldják, házat is ha épült( én 2-öt életem során), tudja hogy alapozás utan, jonnek a komivesek, majd tetofedők, burkolok, festők.stb..szóval nem mindenki van 1idoben 1 helyen.Covid 2-öt nem erdemes várnia, az nem tenne jót semmilyen gazdaságnak.
Egyébként röhögtem mikor leírtad , hogyha nem teszel chartot fel annak megvan az az előnye , hogy nem lihegve a spekahad az adott szintnél .😂. A fél fórum várja 230-on az Akko-t .
Azért egy ilyen speka felhúzást meglehet csinálni okosabban is mint ahogy itt a legtöbben teszik . Most nem akarok előjönni a régi szokásos szövegem el a fillérezőkről. Pl . Zeller Éva aki képes volt napi 5, 10 ezer Forintokért le hajolgatni és barmolt szét sok ígéretes emelkedést . vagy itt van Orbitális kolléga aki szintén szeret olyan olcsón venni , hogy bedőglik az egész emelkedés . . Szerencsére vannak értelmesebb “ játékosok” is . Egyébként azt a filléres papírt hosszabb távra vettem ..
Mtel. : Meglehet a 2400-2500 amit beszéltünk , De lassan eléri a pályája csúcsát finoman fogalmazva ahogy az OTP is .. MSCI súlyozás zajlik. 4IGt nem tesz jót szerintem az Mtelnek .. Nem látom hogy hova tudnának már nőni .. Még viszi a lendület .. 1-1,5 évig .. Az OTP meg benne van a csapdában , hogy már a nagyon jó sem elég jó. Bármikor be eshet egy Classic korrekció 😂.. Ami a Macusféléknek nagyon tanulságos lesz . Lehet vége is lesz a tőzsdei kárriernek. Ahogy a Richter is inkább nézeget lefelé..
Pali! Hogyan lehet egy ilyen papírban és szinten normális kereskedés a BÉTen?? Ne idegelj már ki! Ugyan olyan filléres speka vagy te is, mind mindenki...
Jól van Toka, de szerintem kéne pár vadkacsát szereznünk, mert ha nem lesz újabb 10Mrd, akkor bajok lesznek! Lehet, még egyszer megduplázom a pakkom, bár nem valami ésszerű és ha tovább esik, dobom az egészet egy ponton! Keresd meg hol! háp háp buborék.. https://ibb.co/dskxnkHG
Multihome : ha összeakarnám foglalni. Vedd meg most amennyit szeretnél és rá se nézz pár hétig , maximum záróra . Én megvettem amit akartam piacin . Természetesen a filléres spekahad meg is ölte a normális kereskedést ..
Vegye tovább a multihomját, s várják a covid 2-őt.Elobbi vonatkozasában -a gondolataikat ott osszák meg, az utobbira pedig vagy sziveskedjenek letrehozni topikot vagy az App topikban várják.Köszönettel:Toka Úr
Tegnap volt rá időm hallgattam egy podcastet az egyik kisebb részvényről , aminek a likviditása csekély , de szerintem maga a cég menedzsment mentalitása figyelemreméltóan profi megközelítés. Nálam általában egy egy elejtett szó mondat aranyat tud érni adott esetben , mert a többit már kirakós magamtól is .Nem akarok reklámot csinálni se a filléres spekákat oda vonzani … Óvatosan veszegwtem befektetési céllal . Első gondolatom az volt utána, hogy olvasva a topikokat sokan egész nap itt pofáznak , holott abba az időbe tudnának tanulni is ..Második hogyha egy részvény esik 15-20-100 Forintot abban a pillanatban kiderül hogy a fórumozók jó részének a viselkedése máris megváltozik, pedig a cég nem változott semmit . Szóval semmit nem értenek hozzá..
Akkor ezek szerint Ön magáévá tette ezt a hülyeséget, - gazdasagi visszaeséskor lehet olcsobb lesz az iroda, de lesz e aki belemegy?Természetesen magáévá teheti ezt a J D féle magyarázatot az osztalék elmaradására de JD nek is elég lett volna azt mondani hogy vásárlásra készülnek .Az Indotek akkor nem vár mert az jelenleg is bővít tobb piacon, az akkor nem vár a covid 2 re-bar a tulaj ugyanaz.A lengyel piac es gazdaság továbbra is eros, a negyedéves GDP adatok alapján az elbolyban van.Jelenleg ott sem covid 2 re sem olcsósított ingatlanokra nem lehet számitani.Jelenleg ott a GTC ingatlanok kapcsán lehet vmi-re bazírozni (de ezek zommel nem is Lengyelorszagban vannak), azokbol is tudomasom szerint 2 kerult eladasra s az egyik pont a Wingholdingnál landolt kb 3 hete, itt Budapesten.Tovabbra is bizakodo vagyok Akko kapcsán-a 10 m pedig arra kellett hogy a Wingholding 66.12 szazalekban felugyelje-konszolidálja az Akkot.Nem Önnek kell felismernie meg barátainak az Akko-ban rejlo lehetőségeket, azt majd felismeri a piac, nem csupan a Forras fog megjelenni hanem mások is.Amennyiben a Wing toket akar bevonni -tőkét emel-akkor a 66.66 feletti allományt pedig lejegyezteti.Továbbra is szivesen beszélgetek Önnel makrogazdasági kerdesekrol is
és miért van itt élet? Szerinted miért kellett abba Tokának belekötni, hogy az app toipkba betettem egy linket a Lengyel irodapiaci vásárlásról?? Ezt magyarázd meg nekem! Mi másért, ha nem kötekedésből. Nem igaz, hogy nem látjátok? Te is csak rákontrázol, ahogy szoktad mondani is, hogy húzzam a népet! Akkor miről is beszélsz?? 🤣🤣
Mi van veled pali? Lehet veszek még multihomot meg 3000 db mtelt. Mtel szerintem szelvényvágásig nagyobbat megy mint az otp. Decemberben lesz szabad pénzem. Otpt nem adunk el.
Akko fórum