A minuszokvól ítélve Téged kb senki nem szeret .. Provokálod a népet . Mégsem tiltásnak ki sose .. Ezt sose fogom megérteni .. Talán náluk dolgozol ..👀
Unatkozom akkor itt kezdem az olvasást , itt aztán van “ élet 😂 . “ Csak ezt az óvodás 3/3 as kiszes múltat annyira nem csípem . Labanc láthatja hogy itt csak papíron volt rendszer de főleg gengszterváltás ..
Nagyon is van köze, csak szokás szerint nem tudsz róla semmit. A "covid2", ebben rejlik a lényeg, amiért feltettem és nem azért, hogy felbeszéljem, dicsőítsem a céget! Pont ellenkezőleg! Annyira elfogult vagy már, h nem látod a fától az erdőt! Labanc elmondhatná neked, mi ez covid2, de rosszul viselkedett...
Nem tudod mi a covid2 ?? :)) Semmit nem tudsz az Appeninnről! A kgy-n elhangzott egy olyan, hogy azért nincs osztalék, mert kell a lóvé a további beruházásokhoz! (nagy vonalakban) Dániel azt várja, úgy "érzi", hogy a gazdaságban lesz megint egy visszaesés és az irodapiacon is, mint a covid alatt és akkor olcsón jutunk hozzá irodákhoz. Irodaház vásárlás = "covid2" !! Ezért tettem be a Lengyel irodaház vásárlást, mert egyrészről, nekünk is vannak ott irodáink és szépen pörög a piac. Másrészről, mi meg várjuk a covid2-t, de semmi! Lesünk mint rozi a moziban és "várjuk az összeomlást, covid2-t". (Mármint a cég vezetése.) Remélem világos a relevanciádnak! 🤣🤣 Nincs megtévesztés, csak eltévedtél! :)👍 Maradj inkább a 10Mrd-nál, nagyon fújtad egy időben! Hova lett, lenyúlták, szárnyra kapott, vagy a víz alá merült ?? hmm
Nevetgélhet, de ne haragudjon ez a hir egy teljesen masról cégről szól.Ilyen relevanciával berakhatnám ide a Faedra group-ot vagy az Infogroup hireket hisz azok is ingatlanfejlesztők.Azért páran ertetlenkedtek ennek a hirnek a relevanciáján ott, s inkább Ők nyilvánultak meg.Nem az Appeninjét csesztetem, hisz van nekem is, csupán a hírnek szerintem semmi koze a céghez.A véleményem szerint pedig megtévesztő is, hisz a sugallat az hogy ez a "massziv" üzlet szoros kapcsolatban van a céggel-csak megnyitás után derül ki hogy mégsem.Nem baj, ha nem látjuk 1formán a dolgokat, ez az én véleményem az meg az Öné.
Na látom nem megy, akkor leírok neked két dolgot. Lengyelországban az Appeninn is terjeszkedik, több irodaháza is van. A másik meg a "covid2"! Oda is írtam a topikba, nem olyan bonyolult ez.🤣👍
Nezze Tmike Ur, folyamatosan figyelem a lengyel piacot, papirjaim is szoktak lenni.A cikk termeszetesen rávilágithat a lengyel lehetoségre de ez kb olyan lenne ha én ide beraknám az Echo invest ami a Wing lengyel leánya s a lengyel ingatlanpiac egyik legnagyobb szereploje kapcsan levo hir HELYETt mondjuk a maguk(App) lengyel irodaházhireit...
Akko fórum